Çözüldü✓ Hyperx cloud 2 mi Alpha S mi

meric00

80+
Reaksiyon skoru
2
Bilgisayarda Asus prime h510m e anakart var kulaklık olarak hyperx cloud 2 mi Alpha S mi aralarında yaklaşık 500 TL fark var sizce hangisini almak mantıklı

Cloud 2 aldım. İlk başta çok memnunum. Artık çok pişmanım. Keşke daha kaliteli bir markadan alışveriş yapsaydım... Hyperx önermiyorum artık.

ne gibi bir sıkıntı yaşadınız
Mikrofon 2. Ayda artık yerinde durmuyor aşağı düşüyor. Yedek mikrofonu yokmuş artık hyperx cloud un. Malzeme çöpmüş zaten. Öyle incelemelerde cloud 2 ile amazondan orda burda şu anda satılan cloud 2 farklı iki modelmiş. Bunu hyperx kendisi söyledi. Ayrıca 1 haftadır hyperx ile görüşme halindeyim. Mailleşiyorum ama bana her seferinde yalan söylüyorlar. Geçiştirilmekten cidden bıktım.

Bir diğer mevzunun konusu var. Forumda yedek parça diye açmıştım. Dedim ya malzeme dandirik diye. Kırık bir Y bandının maliyeti 75usd+kdv dendi. Bunu söyleyen Türkiye distribütörü olan İndex Bilgisayar. 75 dolar + kdv kulaklığın 1.5 katı para. Kırılan yerse küçğk Bi plastik. Dalga mı geçiyorsunuz diyince onlarda mail atmayı bıraktı :)

Kısaca, bişey olduğunda yalnızsınız. Çok pişmanım aldığıma...

Mikrofon 2. Ayda artık yerinde durmuyor aşağı düşüyor. Yedek mikrofonu yokmuş artık hyperx cloud un. Malzeme çöpmüş zaten. Öyle incelemelerde cloud 2 ile amazondan orda burda şu anda satılan cloud 2 farklı iki modelmiş. Bunu hyperx kendisi söyledi. Ayrıca 1 haftadır hyperx ile görüşme halindeyim. Mailleşiyorum ama bana her seferinde yalan söylüyorlar. Geçiştirilmekten cidden bıktım.

Bir diğer mevzunun konusu var. Forumda yedek parça diye açmıştım. Dedim ya malzeme dandirik diye. Kırık bir Y bandının maliyeti 75usd+kdv dendi. Bunu söyleyen Türkiye distribütörü olan İndex Bilgisayar. 75 dolar + kdv kulaklığın 1.5 katı para. Kırılan yerse küçğk Bi plastik. Dalga mı geçiyorsunuz diyince onlarda mail atmayı bıraktı :)

1.5 yıla yakın süredir Cloud 2 kullanıyorum. Sadece ses kartının kıskaç gibi olan yeri kırıldı, ses kartının malzeme kalitesi baya kötü zaten fakat kulaklığın geri kalanının malzeme kalitesi gayet iyi bence. Mikrofonda da sıkıntı olmadı bende fakat sadece mikrofonun kıvrılan kısmı beyazladı. Kulaklıktan çok memnunum. Sizinki ilginç bir durummuş.

1.5 yıla yakın süredir Cloud 2 kullanıyorum. Sadece ses kartının kıskaç gibi olan yeri kırıldı, ses kartının malzeme kalitesi baya kötü zaten fakat kulaklığın geri kalanının malzeme kalitesi gayet iyi bence. Mikrofonda da sıkıntı olmadı bende fakat sadece mikrofonun kıvrılan kısmı beyazladı. Kulaklıktan çok memnunum. Sizinki ilginç bir durummuş.
Mikrofonunu çıkartıp fotoğrafını atar mısın?

Sana çakma ürün falan mı geldi acaba :D Malzeme kalitesinin kötü olduğunu ilk defa senden duyuyorum. Ben 1 yıla yakın süredir kullanıyorum. 3 yıldır kullanan arkadaşım da var hala taş gibi kulaklık. Özellikle malzeme kalitesini seviyorum ben. Kullanıyorum diye övmek gibi anlaşılmasın bundan önce çok kulaklık kullandım ama malzemeye yönelik sıkıntı yaşamadığım tek kulaklık buydu. Mikrofonunun aşağı düşmesi özellikle dikkatimi çekti çünkü aldığım günden beri çıkarmadım hala duruyor öyle. Garanti konusunda da arkadaşıma yeni bir mikrofon göndermişlerdi mesela geçen ay. Senin için biraz talihsiz olmuş anlaşılan süreç :/

Mikrofonunu çıkartıp fotoğrafını atar mısın?
40555046-E330-43F4-91A2-04850EFB8F8B.jpeg

Senin modelin sağlam eski model. Yeni modellerde mikrofon bu şekilde değil mesela. Bendeki değil. Aux girişi düz geliyor. O yüzden sorun yaşamaman gayet normal.

Resimde biri yedek mikrofon diğeri benim mikrofonum. Yedek olan hemen anlaşılıyor zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kulaklığın model numarası ne diye geçiyor? Kulaklık Y bandında yazıyor model numarası

Ekler

• Screenshot_20220331-141858_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20220331-141858_WhatsApp.jpg
    649.9 KB · Hit: 72
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,974
Üyeler
191,194
Son üye