Cloud 2 kullanmadım ama abartıldığını düşünüyorum.Kingston üretiminden HP uretimine geçti biliyorsunuz. Hâlâ alınır mı? Fiyatı 2500-2900 arası Trendyol/hepsiburadada. Yoksa Corsair HS80 mi almalıyım? FPS oyunlari için alıyorum
hocam peki 3000 tl ye kadar önerebileceğiniz kesin al pişman olman dediğin bir kulaklık var mıCloud 2 kullanmadım ama abartıldığını düşünüyorum.
Bulabilirsen GSP 500 ama zor.hocam peki 3000 TL ye kadar önerebileceğiniz kesin al pişman olman dediğin bir kulaklık var mı
razer blackshark v2 seNe alayım var mı önerin
Dediğin fiyatlarda Cloud III bulunuyordu. Cloud II'ye 2000₺'den yukarısı verilmemeli. Bütçen 2900₺'ye kadar ise Cloud III öneririm.Kingston üretiminden HP uretimine geçti biliyorsunuz. Hâlâ alınır mı? Fiyatı 2500-2900 arası Trendyol/hepsiburadada. Yoksa Corsair HS80 mi almalıyım? FPS oyunlari için alıyorum
Çıkarım hocam o bütçeye. Zaten 3500 bütçem var 4000'i zorlarım Cloud 3'den daha iyisi varsa atabilirsiniz bu bütçedeDediğin fiyatlarda Cloud III bulunuyordu. Cloud II'ye 2000₺'den yukarısı verilmemeli. Bütçen 2900₺'ye kadar ise Cloud III öneririm.
HyperX Cloud III
Zam yemiş biraz