Hyperx cloud 3 s wireless alınır mı

safkdlklash

80+ Silver
Reaksiyon skoru
924
Evet incehesaptan yediğim adres kazığından sonra bu soruyu sormaya geldim, madem onu alamadık bu arkadaş iyi midir alınır mı müzik dinliyom fps oyunu oynuyom öyle yoksa bu bütçede şunu al daha iyi dediğiniz bişi var mı?

alınır hocam 2-3 aydır kullanıyorum ses kasarken çok iyi oluyor müzik dinlerkende sorun yaşamadım memnunum şarja aldığımdan beri takmadım aktif kullanıyorum

Müzik tarafı çok parlak değil ama uzun şarj ömründe rakipsiz, FPS'te de en iyilerden biri; o yüzden kullanım amacın bunlarsa gönül rahatlığıyla alabilirsin.

müzik hariç her işi 10 numara yapar.

Gamepower dan bu kulaklığa yükselttiysen bu fiyata daha iyisi yok

valla biraz kendimizi şımartalım dedik o yüzden alıcam hepinize teşekkür ederim.
alınır hocam 2-3 aydır kullanıyorum ses kasarken çok iyi oluyor müzik dinlerkende sorun yaşamadım memnunum şarja aldığımdan beri takmadım aktif kullanıyorum

Müzik tarafı çok parlak değil ama uzun şarj ömründe rakipsiz, FPS'te de en iyilerden biri; o yüzden kullanım amacın bunlarsa gönül rahatlığıyla alabilirsin.

müzik hariç her işi 10 numara yapar.

Gamepower dan bu kulaklığa yükselttiysen bu fiyata daha iyisi yok

Evet incehesaptan yediğim adres kazığından sonra bu soruyu sormaya geldim, madem onu alamadık bu arkadaş iyi midir alınır mı müzik dinliyom fps oyunu oynuyom öyle yoksa bu bütçede şunu al daha iyi dediğiniz bişi var mı?
Bütçe maks nedie

kablolusunu kullanıyom asırı memnumum ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,183
Üyeler
193,287
Son üye
amdkiller
Geri