Neler Yeni

Hyperx Cloud 2 İade edilmeli mi?

The" L

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Şiyar Aydın
Kulaklık daha dün geldi beğendim bir sorun yoktu ama dip ses sorunu vardı ve kutu içeriği eksik gelmişti. Sizce iade etmeli miyim? İndirimlerde 1100 TL ye şuan 1600 TL olmuş bir daha bu fiyata düşer mi bilmem. Fiyat yüzünden iade etmeye endişeliyim dediğim gibi bir daha bu fiyata düşmesi zor gibi. Sizce ne yapmalıyım?

~KİNG~

80+ Bronze
Kulaklık daha dün geldi beğendim bir sorun yoktu ama dip ses sorunu vardı ve kutu içeriği eksik gelmişti. Sizce iade etmeli miyim? İndirimlerde 1100 TL ye şuan 1600 TL olmuş bir daha bu fiyata düşer mi bilmem. Dediğim gibi kulaklığı beğendim ancak bana sorunlu geldi. Sizce ne yapmalıyım?
Kutu içeriği eksik gelmişse değişim iste.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
değişim talep edin bence kutu içeriği eksik gelmiş dip ses sorunlu kabul etmek zorundalar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazon'dan 5-6 ay önce 800₺ ye aldım, valoda ayak sesleri takibi yapamıyordum, anında iade ettim
7.1 açıkken ayak sesleri çok kötü oluyor onun dışında yılların kulaklığı zaten

The" L

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Şiyar Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
değişim talep edin bence kutu içeriği eksik gelmiş dip ses sorunlu kabul etmek zorundalar
Mesaj otomatik birleştirildi:

7.1 açıkken ayak sesleri çok kötü oluyor onun dışında yılların kulaklığı zaten
hocam oyunda denedim benim için sorun yoktu başka kulaklıktan geçtiğim için sadece farklı geldi. Ve değişim talep ettim ama ellerinde stok olmazsa iade olacaklarını söylediler. Değişim olursa zaten değiştirilmesini istiyorum. Kutu ise youtube videolarında baktım taşıma kılıfı falan vardı ancak bende yok ve dip seste baya belli ediyor

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
hocam oyunda denedim benim için sorun yoktu başka kulaklıktan geçtiğim için sadece farklı geldi. Ve değişim talep ettim ama ellerinde stok olmazsa iade olacaklarını söylediler. Değişim olursa zaten değiştirilmesini istiyorum. Kutu ise youtube videolarında baktım taşıma kılıfı falan vardı ancak bende yok ve dip seste baya belli ediyor
taşıma kılıfını kaldırdılar hocam son modellerde içinden kablolar yedek ped kulaklık çıkması lazım ama dip ses dediğiniz gibiyse iade edin en kötü dayanılmaz ona

The" L

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Şiyar Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
taşıma kılıfını kaldırdılar hocam son modellerde içinden kablolar yedek ped kulaklık çıkması lazım ama dip ses dediğiniz gibiyse iade edin en kötü dayanılmaz ona
evet dip ses öyle çok rahatsız ediyor hocam ve o kadar para veriyorsun kusurlu ürün geliyor anlamadım gitti. Sizce yılbaşı indirimlerinde tekrar bu fiyata düşer mi?

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,951
İsim
Mert Metshi
yeni üretim cloud 2 kötü

The" L

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Şiyar Aydın
Aman hocam cloud 2 fanları görmesin …
görüyorlarsa görsünler hocam kulaklık dediğim gibi beğendim ancak sorunlu çıktı ve araştırdım böyle bir sorun olduğunu bile bile aldım şans işidir dedim ama bizde şans nerde...

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
cloud 2 iyi degil. Iade edip cloud alpha alabilirsin.

The" L

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Şiyar Aydın
cloud 2 iyi degil. Iade edip cloud alpha alabilirsin.
cloud alpha 7.1 özelliği yok ve kulaklıkta ses kartı yok hocam kendi anakartımın ses kartı iyi mi değil mi bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,203
Üyeler
166,711
Son üye
ahmetumutkarakas16
Top Bottom