Neler Yeni

Hyperx Cloud 2 İade edilmeli mi?

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
hocam selamün aleyküm iadeyi kabul etmediler. Üründe sorun olmadığını belirtmişler ve haftalardır beni oyalandırıyorlar bir şey yapabilir miyim acaba?
şikayet vara yazın önce kusurlu mal yolladılar iadeyi kabul etmiyorlar tarzında sonuç çıkmazsa thhye başvurun

The" L

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Şiyar Aydın
şikayet vara yazın önce kusurlu mal yolladılar iadeyi kabul etmiyorlar tarzında sonuç çıkmazsa thhye başvurun
teşekkür ederim hocam dediklerini yaptım. bir şey daha soracaktım ben değişim olursa değişim olmazsa iade talep ettim sizce hangisi daha mantıklı? Çünkü indirimlerden sonra bu fiyat bandına iyi bir şey kalmadı. Sizce bu aralık ayı içinde güzel indirimler olur mu?İade edersem az daha ekler başka bir şey bakarım en fazla.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
teşekkür ederim hocam dediklerini yaptım. bir şey daha soracaktım ben değişim olursa değişim olmazsa iade talep ettim sizce hangisi daha mantıklı? Çünkü indirimlerden sonra bu fiyat bandına iyi bir şey kalmadı. Sizce bu aralık ayı içinde güzel indirimler olur mu?İade edersem az daha ekler başka bir şey bakarım en fazla.
abdullah abi instagram storysinde bu ay sonu güzel indirimler olucak dedi ama kulaklık olur mu bilmiyorum normalde problemi olmasa çok güzel kulaklık değişim olursa değişim isteyin bence

Buğrahan Mert

80+ Silver
değişim talep edin bence kutu içeriği eksik gelmiş dip ses sorunlu kabul etmek zorundalar
Mesaj otomatik birleştirildi:

7.1 açıkken ayak sesleri çok kötü oluyor onun dışında yılların kulaklığı zaten
7.1 gereksiz zaten değişim işte kullan knk güzel kulaklık

The" L

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Şiyar Aydın
abdullah abi instagram storysinde bu ay sonu güzel indirimler olucak dedi ama kulaklık olur mu bilmiyorum normalde problemi olmasa çok güzel kulaklık değişim olursa değişim isteyin bence
evet gördüm büyük ihtimal değişim olursa değişim yaparım. Olmazsa aklımda ikince el sıfır bandında 1400 tl ye g pro x vardı ve tekrar sorunlu gelir diye korkuyorum yoksa kulaklığı beğendim ben biraz baktığımda dip ses kronikmiş galiba

7.1 gereksiz zaten değişim işte kullan knk güzel kulaklık
hocam güzel kulaklık zaten tekrar sorunlu gelir diye arada kalmıştım yeni serilerde kronik sorun diyorlar yoksa kulaklığın kötü bir yanını görmedim

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
evet gördüm büyük ihtimal değişim olursa değişim yaparım. Olmazsa aklımda ikince el sıfır bandında 1400 TL ye g pro x vardı ve tekrar sorunlu gelir diye korkuyorum yoksa kulaklığı beğendim ben biraz baktığımda dip ses kronikmiş galiba

hocam güzel kulaklık zaten tekrar sorunlu gelir diye arada kalmıştım yeni serilerde kronik sorun diyorlar yoksa kulaklığın kötü bir yanını görmedim
yani görülme ihtimali diğer kulaklıklara göre daha fazla ama aldığınız her cloud 2 öyle olmaz ben 2 tane kullandım 2sinde de sorun yoktu mesela

The" L

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Şiyar Aydın
yani görülme ihtimali diğer kulaklıklara göre daha fazla ama aldığınız her cloud 2 öyle olmaz ben 2 tane kullandım 2sinde de sorun yoktu mesela
tamamdır hocam umarım değişim olur ve sıkıntısız denk gelir bana. Onun dışında iade edilirse dediğim fiyata g pro x mantıklı mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: rave

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
tamamdır hocam umarım değişim olur ve sıkıntısız denk gelir bana. Onun dışında iade edilirse dediğim fiyata g pro x mantıklı mı?
g pro x hakkında pek bilgim yok hocam maalesef

The" L

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Şiyar Aydın
  • Beğen
Reaksiyonlar: rave

kırmızışarapp

80+ Silver
Kulaklık daha dün geldi beğendim bir sorun yoktu ama dip ses sorunu vardı ve kutu içeriği eksik gelmişti. Sizce iade etmeli miyim? İndirimlerde 1100 TL ye şuan 1600 TL olmuş bir daha bu fiyata düşer mi bilmem. Fiyat yüzünden iade etmeye endişeliyim dediğim gibi bir daha bu fiyata düşmesi zor gibi. Sizce ne yapmalıyım?
Değişim talep et amazondan aldıysan. Kutu içeriğinde ne eksik var ?

Top Bottom