Hyperx Cloud 2 mı Steelseries artics nova 1 mı

nova 1 tercih etmem. ses kalitesi falan beğenmedim. nova 3 alabiliyorsan nova 3 al. yoksa hyperx cloud II çok iyi f/p. düşünmeden alabilirsin.
Ses kalitesi uygulama üzerinden ayarlanabiliyor. Bence gayet yeterli. Cloud 2 ile hemen hemen aynı kulaklık.

Nova 3 biraz pahalı ama arctis 3 nasıl mik kalitesi olarakta iyi mi bilgin varmı
ben cloud II yi arctis 5 ile rakip diyebiliyorum. eskiden aynı fiyattı ve arkadaşım arctis 5 almıştı. arctis3 yerine bence cloud 2 al. hem jak girşli hem usb girişli.

ben cloud II yi arctis 5 ile rakip diyebiliyorum. eskiden aynı fiyattı ve arkadaşım arctis 5 almıştı. arctis3 yerine bence cloud 2 al. hem jak girşli hem usb girişli.
Arctis 3,5 yerine cloud 2 al o zaman. Benim tercihim nova 1 olurdu. Daha güncel ve ucuz

Nova 1 hoşuma gitti fakat mik oyun için yeterli midir net gider mi ve ses kasma için iyi midir ve 3 5mm benim kasa 2 jak girişli dönüştürücü almak gerekir mi
buyrun hocam. burada detaylı inceliyorlar. ben nova 3 ü sevdim.

Nova 1 hoşuma gitti fakat mik oyun için yeterli midir net gider mi ve ses kasma için iyi midir ve 3 5mm benim kasa 2 jak girişli dönüştürücü almak gerekir mi
İçinden çıkıyor. Pc hocasının inceleme videosu var. Her şeyi anlatıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nova 3 alınmaz. Çok pahalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,179
Üyeler
189,985
Son üye
slander
Geri