Çözüldü✓ HyperX Cloud 2 Mikrofon kırıldı

berke.

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,189
Selamlar, HyperX Cloud 2 mikrofon'umun metal'i kırıldı ve çalışmıyor. HyperX'e nasıl ulaşabilirim?

Mikrofonun cikarilabilir miydi , eğer öyleyse pahalıya patlamaz

Mikrofonun cikarilabilir miydi , eğer öyleyse pahalıya patlamaz
Evet öyle mail attım cevap beklemek kaldı. Uç kısmı kırıldı takarken anlamadım gitti. Umarım masraf çıkmaz.

Evet öyle mail attım cevap beklemek kaldı. Uç kısmı kırıldı takarken anlamadım gitti. Umarım masraf çıkmaz.
Umudunu kırmak istemem ama muhtemelen "kullanıcı hatası " derler ve para isterler

Konuya güncelleme yapayım dedim bugün HyperX destek ile konuştum ve ücretsiz bir gönderim yapabileceklerini söylediler, adresimi telefon numaramı gerekli bilgilerimi verdim büyük ihtimal yurtdışından geleceği için biraz uzun sürecek. Direk kulaklığı servise gönderip ücretli temin etmek yerine başvurduğum yöntem daha mantıklı.

Mikrofon elime ulaştı fakat uymadı, tekrardan yeni gönderim sağlayacaklar. Gelen mikrofonu istemediklerini söylediler. UPS kargo ile geliyor ve vergi veya kargo parası ödemiyorsunuz haberiniz olsun.

Hyperx amazona göz kırpmış helal olsun

Hyperx amazona göz kırpmış helal olsun
HP servisi var diye biraz korkarak ilerledim fakat sağolsunlar yine gönderim sağlayacaklar. Böyle bir şey başınıza gelirse servise göndermeyip direkt onlara yazın.

Geri