Neye göre yetip yetmiyor knk bu bende a520m h var cloud2 kullanıyorum cillop gibi hiç bi sıkıntı yokCloud alpha normalde daha iyi ama senin ses kartının yeteceğini çok sanmıyorum. Blackshark v2 alman daha iyi olur.
Cloud 2'de ses kartı var kanka. Cloud Alphada yok. Ses kartı olmadığı için anakartın ses kartını kullanıyorlar. ALC887 var A520M S2H'ta. Cloud alphaya en az ALC 892 hatta ideal olması için ALC1200+ lazım. O zaman ses kalitesi cloud 2'yi falan yiyip geçiyor.Neye göre yetip yetmiyor knk bu bende a520m h var cloud2 kullanıyorum cillop gibi hiç bi sıkıntı yok
inanılmaz düşüşler yaşamayacaksam alpha almak istiyorum kesin olarak ya cloud 2 ya da alpha alacağımCloud alpha normalde daha iyi ama senin ses kartının yeteceğini çok sanmıyorum. Blackshark v2 alman daha iyi olur.
İnanılmaz bir düşüş yaşamazsın ama bence BS V2 varken Cloud 2'ye de Cloud Alphaya da o paralar verilmez. Ama illa ikisi arasında birini almak lazımsa Cloud Alpha alabilirsin ileride daha iyi bir anakarta geçersin.inanılmaz düşüşler yaşamayacaksam alpha almak istiyorum kesin olarak ya cloud 2 ya da alpha alacağım
Genelde zaten cloud2 ile blacksark v2 yi karşılaştırıyorlar ben hiç araştırmadan direk cloud2 aldım ama kim hangisini kullanırsa onu övüyorİnanılmaz bir düşüş yaşamazsın ama bence BS V2 varken Cloud 2'ye de Cloud Alphaya da o paralar verilmez. Ama illa ikisi arasında birini almak lazımsa Cloud Alpha alabilirsin ileride daha iyi bir anakarta geçersin.
Ben ikisini de kullanmadım.Genelde zaten cloud2 ile blacksark v2 yi karşılaştırıyorlar ben hiç araştırmadan direk cloud2 aldım ama kim hangisini kullanırsa onu övüyor