Neler Yeni

Hyperx Cloud 2 vs Cloud alpha

Schatten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ensar Kaplan
Gigabyte a520m S2H anakartım var cloud 2 mi almalıyım cloud alpha mı ?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Cloud alpha normalde daha iyi ama senin ses kartının yeteceğini çok sanmıyorum. Blackshark v2 alman daha iyi olur.

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
Cloud alpha normalde daha iyi ama senin ses kartının yeteceğini çok sanmıyorum. Blackshark v2 alman daha iyi olur.
Neye göre yetip yetmiyor knk bu bende a520m h var cloud2 kullanıyorum cillop gibi hiç bi sıkıntı yok

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Neye göre yetip yetmiyor knk bu bende a520m h var cloud2 kullanıyorum cillop gibi hiç bi sıkıntı yok
Cloud 2'de ses kartı var kanka. Cloud Alphada yok. Ses kartı olmadığı için anakartın ses kartını kullanıyorlar. ALC887 var A520M S2H'ta. Cloud alphaya en az ALC 892 hatta ideal olması için ALC1200+ lazım. O zaman ses kalitesi cloud 2'yi falan yiyip geçiyor.

Schatten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ensar Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
inanılmaz düşüşler yaşamayacaksam alpha almak istiyorum kesin olarak ya cloud 2 ya da alpha alacağım

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
inanılmaz düşüşler yaşamayacaksam alpha almak istiyorum kesin olarak ya cloud 2 ya da alpha alacağım
İnanılmaz bir düşüş yaşamazsın ama bence BS V2 varken Cloud 2'ye de Cloud Alphaya da o paralar verilmez. Ama illa ikisi arasında birini almak lazımsa Cloud Alpha alabilirsin ileride daha iyi bir anakarta geçersin.

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
Ben bugün razer blackshark v2 ye geçtim şuan ilk defa kullanıyorum ve baya rahat kulaklarımın rahatladığını hissedebiliyorum. Ses kaliteside baya güzel THX desteklediği için sesler daha güzel geliyor.

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
İnanılmaz bir düşüş yaşamazsın ama bence BS V2 varken Cloud 2'ye de Cloud Alphaya da o paralar verilmez. Ama illa ikisi arasında birini almak lazımsa Cloud Alpha alabilirsin ileride daha iyi bir anakarta geçersin.
Genelde zaten cloud2 ile blacksark v2 yi karşılaştırıyorlar ben hiç araştırmadan direk cloud2 aldım ama kim hangisini kullanırsa onu övüyor

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Genelde zaten cloud2 ile blacksark v2 yi karşılaştırıyorlar ben hiç araştırmadan direk cloud2 aldım ama kim hangisini kullanırsa onu övüyor
Ben ikisini de kullanmadım.

Top Bottom