Neler Yeni

hyperx cloud 2 vs razer blackshark v2

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Sipariş vermiş olduğum blackshark v2 bugün elime ulaştı uzun bir araştırmanın sonunda almış olmama rağmen acaba cloud 2 mi alsam diye düşünmeden edemiyorum. deneyimi olan kişiler fikirlerini paylaşırlarsa çok sevinirim. henüz kutusundan çıkarmadım duruyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,074
İsim
Burak Karadağ
İkisi de pişman ettirmeyecek marka ve model. Razer mikrofonda daha kaliteli ve sesleri tiz ve temiz veriyor, HyperX Cloud II ise genel de FPS ciler tarafından tercih edilir ve detaylıca ses kasmak için daha iyidir. Ama ben hardcore FPS oynamasaydım Blackshark v2 tercih ederdim. Fakat tabii ki de CS oynadığım için HyperX Cloud II alırım.

Son düzenleme:

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
2 si fiyat farkı olan kulaklıklar. Bütçene hangisi uyarsa onu alırsın. 2 si de adamı pişman etmez.

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Batuhan Divrik
Sipariş vermiş olduğum blackshark v2 bugün elime ulaştı uzun bir araştırmanın sonunda almış olmama rağmen acaba cloud 2 mi alsam diye düşünmeden edemiyorum. deneyimi olan kişiler fikirlerini paylaşırlarsa çok sevinirim. henüz kutusundan çıkarmadım duruyor.
İki kulaklığı da kullandım. Blackshark v2 de en sevmediğim özellik ayar yapmam gerektiriyordu ama gayet güzeldi. Eğer aldıysan blackshark v2'yi iade etme bence kullan geç bro mikrofon olarakta çok iyi bir mikrofona sahip bence. Cloud 2 nin mikrofonuna fark atar diyebilirim.

uydu3

80+ Silver
Cloud 2 aldım 1 hafta falan önce kulaklık aşırı rahat onu söyleyebilirim sabahtan akşama kadar kulaklık kafamda hiç acıtmıyor mikrofonu vs çıkarıp telefona takabiliyorsun ev içinde gezebilirsin ben V2X alcaktım en ucuzu 600-700tlydi ve ses kartı iyi olmayınca çok iyi değil dediler 860 verip Cloud 2 aldım müzik dinlemeyi seven birisiyim ses kalitesini çok beğendim ben oyunda ses kasmak içinde 7.1 var açmasan bile çok iyi ses kasılıyor tek kötü yanı mikrofonu bence tabi diğer kulaklıkları deneyimleme şansı bulamadım ona göre değerlendirebilirsin

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İki kulaklığı da kullandım. Blackshark v2 de en sevmediğim özellik ayar yapmam gerektiriyordu ama gayet güzeldi. Eğer aldıysan blackshark v2'yi iade etme bence kullan geç bro mikrofon olarakta çok iyi bir mikrofona sahip bence. Cloud 2 nin mikrofonuna fark atar diyebilirim.
hocam genel olarak hangisinden daha memnun kaldınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 si fiyat farkı olan kulaklıklar. Bütçene hangisi uyarsa onu alırsın. 2 si de adamı pişman etmez.
Blackshark v2 100tl pahalıydı bende onu aldım değer mi

@uydu3 hayırlı olsun hocam inşallah hep böyle severek kullanırsınız. bende keşke diğerini alsaydım dememek için konu açtım hayırlısı bakalım

Son düzenleme:

NotGonna

80+ Bronze
cloud2 oyun için tasarlanmış bi kulaklık blackshark v2 genel olarak daha iyi hayırlı olsun

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cloud2 oyun için tasarlanmış bi kulaklık blackshark v2 genel olarak daha iyi hayırlı olsun
teşekkürler hocam. film izliyorum şarkı dinliyorum arada hikayeli oyunlar oynuyorum blackshark almam daha mı iyi oldu sizce.

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
hocam genel olarak hangisinden daha memnun kaldınız

Blackshark v2 100tl pahalıydı bende onu aldım değer mi

hayırlı olsun hocam inşallah hep böyle severek kullanırsınız. bende keşke diğerini alsaydım dememek için konu açtım hayırlısı bakalım
DEĞMEZ. Kazıklanmışsın.

DEĞMEZ. Kazıklanmışsın.
kazıklanmamışsın gerçi fakat bence değmez. v2x ile karıştırmışım.

NotGonna

80+ Bronze
teşekkürler hocam. film izliyorum şarkı dinliyorum arada hikayeli oyunlar oynuyorum blackshark almam daha mı iyi oldu sizce.
evet bs nin oyunda geri oldugunu söylemiyorum daha mantıklı olmuş bütün yayıncılarda görüp cloud2 fanboylugu yapanlar var onları cok takmamak lazım aynı gibiler zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,321
Üyeler
163,294
Son üye
Luce Nascosta
Top Bottom