hyperx cloud 2 vs razer blackshark v2

ardaaaq

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,193
Sipariş vermiş olduğum blackshark v2 bugün elime ulaştı uzun bir araştırmanın sonunda almış olmama rağmen acaba cloud 2 mi alsam diye düşünmeden edemiyorum. deneyimi olan kişiler fikirlerini paylaşırlarsa çok sevinirim. henüz kutusundan çıkarmadım duruyor.

İkisi de pişman ettirmeyecek marka ve model. Razer mikrofonda daha kaliteli ve sesleri tiz ve temiz veriyor, HyperX Cloud II ise genel de FPS ciler tarafından tercih edilir ve detaylıca ses kasmak için daha iyidir. Ama ben hardcore FPS oynamasaydım Blackshark v2 tercih ederdim. Fakat tabii ki de CS oynadığım için HyperX Cloud II alırım.

Son düzenleme:
2 si fiyat farkı olan kulaklıklar. Bütçene hangisi uyarsa onu alırsın. 2 si de adamı pişman etmez.

Sipariş vermiş olduğum blackshark v2 bugün elime ulaştı uzun bir araştırmanın sonunda almış olmama rağmen acaba cloud 2 mi alsam diye düşünmeden edemiyorum. deneyimi olan kişiler fikirlerini paylaşırlarsa çok sevinirim. henüz kutusundan çıkarmadım duruyor.
İki kulaklığı da kullandım. Blackshark v2 de en sevmediğim özellik ayar yapmam gerektiriyordu ama gayet güzeldi. Eğer aldıysan blackshark v2'yi iade etme bence kullan geç bro mikrofon olarakta çok iyi bir mikrofona sahip bence. Cloud 2 nin mikrofonuna fark atar diyebilirim.

Cloud 2 aldım 1 hafta falan önce kulaklık aşırı rahat onu söyleyebilirim sabahtan akşama kadar kulaklık kafamda hiç acıtmıyor mikrofonu vs çıkarıp telefona takabiliyorsun ev içinde gezebilirsin ben V2X alcaktım en ucuzu 600-700tlydi ve ses kartı iyi olmayınca çok iyi değil dediler 860 verip Cloud 2 aldım müzik dinlemeyi seven birisiyim ses kalitesini çok beğendim ben oyunda ses kasmak içinde 7.1 var açmasan bile çok iyi ses kasılıyor tek kötü yanı mikrofonu bence tabi diğer kulaklıkları deneyimleme şansı bulamadım ona göre değerlendirebilirsin

İki kulaklığı da kullandım. Blackshark v2 de en sevmediğim özellik ayar yapmam gerektiriyordu ama gayet güzeldi. Eğer aldıysan blackshark v2'yi iade etme bence kullan geç bro mikrofon olarakta çok iyi bir mikrofona sahip bence. Cloud 2 nin mikrofonuna fark atar diyebilirim.
hocam genel olarak hangisinden daha memnun kaldınız
Post automatically merged:

2 si fiyat farkı olan kulaklıklar. Bütçene hangisi uyarsa onu alırsın. 2 si de adamı pişman etmez.
Blackshark v2 100tl pahalıydı bende onu aldım değer mi

@uydu3 hayırlı olsun hocam inşallah hep böyle severek kullanırsınız. bende keşke diğerini alsaydım dememek için konu açtım hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
cloud2 oyun için tasarlanmış bi kulaklık blackshark v2 genel olarak daha iyi hayırlı olsun

cloud2 oyun için tasarlanmış bi kulaklık blackshark v2 genel olarak daha iyi hayırlı olsun
teşekkürler hocam. film izliyorum şarkı dinliyorum arada hikayeli oyunlar oynuyorum blackshark almam daha mı iyi oldu sizce.

hocam genel olarak hangisinden daha memnun kaldınız

Blackshark v2 100tl pahalıydı bende onu aldım değer mi

hayırlı olsun hocam inşallah hep böyle severek kullanırsınız. bende keşke diğerini alsaydım dememek için konu açtım hayırlısı bakalım
DEĞMEZ. Kazıklanmışsın.

DEĞMEZ. Kazıklanmışsın.
kazıklanmamışsın gerçi fakat bence değmez. v2x ile karıştırmışım.

teşekkürler hocam. film izliyorum şarkı dinliyorum arada hikayeli oyunlar oynuyorum blackshark almam daha mı iyi oldu sizce.
evet bs nin oyunda geri oldugunu söylemiyorum daha mantıklı olmuş bütün yayıncılarda görüp cloud2 fanboylugu yapanlar var onları cok takmamak lazım aynı gibiler zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,140
Üyeler
190,867
Son üye
yiğit_dvs
Geri