cloud 2 ses kartını kullananıp anakartı giriş seviyesi olsada fark etmez diye biliyorum ama ses kartsız kullananlar varsa bilememSanal 7.1 olan kulaklıkları sırf 7.1 var diye satın almayın. Bu BlackShark içinde geçerli Cloud 2 içinde. Dip ses sorunu bence kullanıcıların anakartlarından kaynaklanıyor. Cloud 2 kaliteli bir anakart istiyor empedans değeri için. Cloud 2’nin kendi ses kartı birçok anakartın ses kartından daha iyi. Giriş seviyesi anakart olanlar genellikle bu hüsranı yaşıyor.
Empedans değerini karşılamıyor giriş seviyesi anakartlar. Dip ses bence ondan kaynaklanıyor.cloud 2 ses kartını kullananıp anakartı giriş seviyesi olsada fark etmez diye biliyorum ama ses kartsız kullananlar varsa bilemem
bilemiyorum valla bende cloud 2 wireles düşünüyorumda bendeki anakartta giriş şimdi mi alırım sonra mı bilmiyom ama bi kulaklık alıcam hayırlısıEmpedans değerini karşılamıyor giriş seviyesi anakartlar. Dip ses bence ondan kaynaklanıyor.
Ben tarafsızim. Fiyatı aynı ise V2. Cloud 2 1k olsaydı cloud 2 derdimHer zaman olduğu gibi iki tarafın da taraftarı var. Yine karar veremeyecem galiba
Hocam mikrofon olarak kesinlikle v2. Ses kalitesi cloud2'ninde gayet iyidir v2'ninde. Mikrofon önemli ise v2 alın. V2 daha pahalı normalde, indirime girmiş şuan.Her zaman olduğu gibi iki tarafın da taraftarı var. Yine karar veremeyecem galiba
O zaman içine hangisi siniyorsa ikisi de üzmez.Yok hocam ses kartlı modeli de indirimde, 1289 TL şuan.
Bende şimdi razer aldım. Sende alabilirsin cloud 2 de dip ses sıkıntısı çekenler olmuş.Yok hocam ses kartlı modeli de indirimde, 1289 TL şuan.
Aga az önce ben de v2 aldım baya araştırdım yabancı kaynaklarda razer daha iyi diyor genelde tavsiyem razerHer zaman olduğu gibi iki tarafın da taraftarı var. Yine karar veremeyecem galiba