HyperX Cloud 2 vs SteelSeries Arctis 3

Kanka kafam çok karıştı cloud 2 diyen var cloud alpha diyen var BlackShark v2 diyen var
ses yongan iyiyse cloud alpha alabilirsin değilse blacksharkv2 daha iyi bir seçenek hem de blacksharkta 7.1den daha üstün bir yazılım var

tavsiye üzerine aldım 1 ay olmadı ben alışamadım. Pek hoşuma gitmedi ayar felan anlamadım belki de o yuzden olabilir. 7.1 i aktif mi onuda bilmiyorum. Yani Driveri indiriyorsun ama arayüzü karışık. Cloud2 tercih ederdim suan ki aklım olsa
abi konu açsaydın yardımcı olurduk ya biz aldırdık sana zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman wireless cloud 2 mi alayıp indirim kovalayarak
imkanı yok 1000 liraya düşmesinin

Cloud 2 güzel ama yeni imal edilen modeli gerçekten kötü. Cloud 2 deneyimim hiç yorum yapanlarınkine benzemiyor. Mikrofonu da farklı zaten hiç Bi yerde yok.

hocam şimdi ben cloud 2 al diyip duruyorum ama ben 1 1.5 yıl önce aldım yeni üretimi bilmiyorum herkes kötülediğine göre bi kulak ver bence.

Cloud 2 güzel ama yeni imal edilen modeli gerçekten kötü. Cloud 2 deneyimim hiç yorum yapanlarınkine benzemiyor. Mikrofonu da farklı zaten hiç Bi yerde yok.
Mikrofonum var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cloud alphada 7.1 varmı valorant da oynayacağım

kanka varsa cloud 2 almak zorunda değilsin cloud 2 zaten mikrofonuyla önce çıkan bir kulaklık. 7.1 e gelirsek ben bir kere bile o tuşa basmadım ama senin kararın başka kulaklıklar da bakabilirsin.

IMG_20220720_122933.jpg

kanka varsa cloud 2 almak zorunda değilsin cloud 2 zaten mikrofonuyla önce çıkan bir kulaklık. 7.1 e gelirsek ben bir kere bile o tuşa basmadım ama senin kararın başka kulaklıklar da bakabilirsin.
BlackShark v2 veya Cloud Alpha mı alayım

Geri