BlackShark v2, olaya noktayı koyar.Arkadaşlar biraz rap müzik biraz fps oyunları için kullanıcağım sizce hangisi?
HayırCloud 2 indirimle 900'e düştü ya o yüzden baktım fiyatıda iyi gibi sizce cloud 2 alınır mı 900'e?
Kanka kafam çok karıştı cloud 2 diyen var cloud alpha diyen var BlackShark v2 diyen varKanka ben 1 yıldır cloud 2 kullanıyorum hem dışardaki hiçbir sesi almıyorsun. Ses kalitesi / mikrofon kalitesi de bi o kadar başarılı. Yeni üretim nasıl bilmem ama üstüne biraz daha para koyup cloud 2 wireless alırsan ileride aşırı rahat edersin.
Blackshark v2 bu bütçelerde alınabilecek en kaliteli kulakliklardanArkadaşlar biraz rap müzik biraz fps oyunları için kullanıcağım sizce hangisi?
hocam yani ben kullandığım için söylüyorum ben cloud 2 kullandım onu tavsiye ederimKanka kafam çok karıştı cloud 2 diyen var cloud alpha diyen var BlackShark v2 diyen var
tavsiye üzerine aldım 1 ay olmadı ben alışamadım. Pek hoşuma gitmedi ayar felan anlamadım belki de o yuzden olabilir. 7.1 i aktif mi onuda bilmiyorum. Yani Driveri indiriyorsun ama arayüzü karışık. Cloud2 tercih ederdim suan ki aklım olsaBlackShark v2, olaya noktayı koyar.