Ürün altında 200TL kupon var. Amazon'a göre kuponla 200TL daha ucuz.
Kuponsuz bir şekilde benzer fiyata satılmakta.
Son düzenleme:
HyperX Cloud 3 Wireless alıp bende iade ettim,ses kalitesi tatmin etmedi.3kya aldığım barracuda şuna seste boy boy fark attı ya, daha da hyperx almam. Gerçekten ses olarak çok kötü
valla amazon geçen hafta düz barracuda'yı 3kya sattı millet laf yaptı kırılıyor mırılıyor beğenmedim diye, allah belamı versin şu kulaklıktan malzeme olarakta ses olarakta 5 kat iyi ikisi de elimde cloud 3ü duvara vurasım geliyor aldığım güne lanet ediyorumHyperX Cloud 3 Wireless alıp bende iade ettim,ses kalitesi tatmin etmedi.
Böyle üst modellerin ayar yapılması gerek git hs80max al yine kötü gelir ekolayzır ayarı felan yapman gerek3kya aldığım barracuda şuna seste boy boy fark attı ya, daha da hyperx almam. Gerçekten ses olarak çok kötü
Ayar gerek hocam bunlara çoğu üst modeldede yavan gelir sesler @Matt Murdockmıllet 3k kusurdan almıstı ben alamamaıstım sımdı konuda alanlar begenmedım dıyor bı cacık anlamadım bu ısten
Hocam peki ayar yapmak kolay mı? Hangi uygulamadan yapacağız ve ayardan sonra bu paraya değer bi ses verir mi almayı düşünüyorum da?Ayar gerek hocam bunlara çoğu üst modeldede yavan gelir sesler @Matt Murdock
Evet , zaten senelerdir (hala da öyle) tepeye oynayan model. Bu yorumlar mümkün değil. Ya da Türkiyeye bozuk ürünleri kakalıyolar başka açıklaması yokAyar gerek hocam bunlara çoğu üst modeldede yavan gelir sesler @Matt Murdock
yok hp üretiyor kalite yerlerde kendin alıp deneyimleyebilirsinEvet , zaten senelerdir (hala da öyle) tepeye oynayan model. Bu yorumlar mümkün değil. Ya da Türkiyeye bozuk ürünleri kakalıyolar başka açıklaması yok![]()
40 liraya dolby atmos var sınırsız üyelik forumda konusu var hatta olmadı cloud 3 ün zaten ekolayzırı var oda bedava yanılmıyorsam yani denemedim ama kolay gibi duruyorHocam peki ayar yapmak kolay mı? Hangi uygulamadan yapacağız ve ayardan sonra bu paraya değer bi ses verir mi almayı düşünüyorum da?