NGENUITY üzerinden firmware güncellemesini yapmış mıydın? Ben de alıp değişime gönderdim cızırtı probleminden dolayı.Merhaba 1 hafta önce Hyperx cloud 3 wireless siparişi verdim geçen hafta cumartesi günü elime ulaştı yani daha 4 günlük kulaklık fakat şu anda robotlaşıyor gibi cızırtı sesleri geliyor nedeni nedir
evet yaptımNGENUITY üzerinden firmware güncellemesini yapmış mıydın? Ben de alıp değişime gönderdim cızırtı probleminden dolayı.
iade ettim knkçözdün mü sorunu aga
hocam bende 2 haftardır kullanıyorum bende olmadı arızalı cihazdı büyük ihtimalle ozmniade ettim knk
knk bende hem cızırtı hemde equalizer ayarı yapamıyordum ses kaliteside fiyatına göre düşüktühocam bende 2 haftardır kullanıyorum bende olmadı arızalı cihazdı büyük ihtimalle ozmn
eq ayarı yapmak için bu ayarlardan bir şeyi aç kapa yapınca o kilit açılıyo program bozuk ses kalitesi bencede fiyatına göre az kalıyor ama kulaklık aşırı rahat ben dolby accses kurdum mükemmel bi ayar çektim ordan sanki farklı kulaklık kullanıyorum bu ayara ulaşamasaydım iade edecektim bendeknk bende hem cızırtı hemde equalizer ayarı yapamıyordum ses kaliteside fiyatına göre düşüktü
ondan iade ettim
kanka eq ayarı atar mısın acabaeq ayarı yapmak için bu ayarlardan bir şeyi aç kapa yapınca o kilit açılıyo program bozuk ses kalitesi bencede fiyatına göre az kalıyor ama kulaklık aşırı rahat ben dolby accses kurdum mükemmel bi ayar çektim ordan sanki farklı kulaklık kullanıyorum bu ayara ulaşamasaydım iade edecektim bende
Bu eq ayarlarından sonra ses kasmada bir değişiklik var mı? Şu an ekstra bir ayar yapmadım ve DTSX uygulamasından DTS açıyorum. Bu haliyle bile bana yeterli oluyor. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve windowsun sesi 50de.buyur agam
Alıntıyı görüntüle
hocam bana stok halindeki ses yeterli gelmedi ben daha tok ve basslı ses seviyorum ilk hali telefon kulaklığı gibiydi ondan böyle yaptım bence daha güzel oldu dtsx dtsheadphon falan onların hepsi kapalı sadece benim attığım ayar var windows ses ayarları 24bit 48k stüdyo seçili ses efektleri kapalı ses seviyesi 65te ben çok memnunumBu eq ayarlarından sonra ses kasmada bir değişiklik var mı? Şu an ekstra bir ayar yapmadım ve DTSX uygulamasından DTS açıyorum. Bu haliyle bile bana yeterli oluyor. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve windowsun sesi 50de.
Default hali ile 50nin üstü fazla geliyor. Hatta oyunlarda da sesi genelde yarıdan aşağıda tutuyorum. Sanırım ayarlarına dokunmayacağım. Teşekkürlerhocam bana stok halindeki ses yeterli gelmedi ben daha tok ve basslı ses seviyorum ilk hali telefon kulaklığı gibiydi ondan böyle yaptım bence daha güzel oldu dtsx dtsheadphon falan onların hepsi kapalı sadece benim attığım ayar var windows ses ayarları 24bit 48k stüdyo seçili ses efektleri kapalı ses seviyesi 65te ben çok memnunum