Neler Yeni

Hyperx cloud 3 wireless cızırtı sorunu

Talha_1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha
Merhaba 1 hafta önce Hyperx cloud 3 wireless siparişi verdim geçen hafta cumartesi günü elime ulaştı yani daha 4 günlük kulaklık fakat şu anda robotlaşıyor gibi cızırtı sesleri geliyor nedeni nedir

MERTSAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mert
Merhaba 1 hafta önce Hyperx cloud 3 wireless siparişi verdim geçen hafta cumartesi günü elime ulaştı yani daha 4 günlük kulaklık fakat şu anda robotlaşıyor gibi cızırtı sesleri geliyor nedeni nedir
NGENUITY üzerinden firmware güncellemesini yapmış mıydın? Ben de alıp değişime gönderdim cızırtı probleminden dolayı.

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Yunus Emre Uzun

Talha_1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bende 2 haftardır kullanıyorum bende olmadı arızalı cihazdı büyük ihtimalle ozmn
knk bende hem cızırtı hemde equalizer ayarı yapamıyordum ses kaliteside fiyatına göre düşüktü
ondan iade ettim

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Yunus Emre Uzun
knk bende hem cızırtı hemde equalizer ayarı yapamıyordum ses kaliteside fiyatına göre düşüktü
ondan iade ettim
eq ayarı yapmak için bu ayarlardan bir şeyi aç kapa yapınca o kilit açılıyo program bozuk ses kalitesi bencede fiyatına göre az kalıyor ama kulaklık aşırı rahat ben dolby accses kurdum mükemmel bi ayar çektim ordan sanki farklı kulaklık kullanıyorum bu ayara ulaşamasaydım iade edecektim bende

allegroxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Çiray
eq ayarı yapmak için bu ayarlardan bir şeyi aç kapa yapınca o kilit açılıyo program bozuk ses kalitesi bencede fiyatına göre az kalıyor ama kulaklık aşırı rahat ben dolby accses kurdum mükemmel bi ayar çektim ordan sanki farklı kulaklık kullanıyorum bu ayara ulaşamasaydım iade edecektim bende
kanka eq ayarı atar mısın acaba

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Yunus Emre Uzun
kanka eq ayarı atar mısın acaba
buyur agam
1744088177730.png

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Yunus Emre Uzun
Bu eq ayarlarından sonra ses kasmada bir değişiklik var mı? Şu an ekstra bir ayar yapmadım ve DTSX uygulamasından DTS açıyorum. Bu haliyle bile bana yeterli oluyor. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve windowsun sesi 50de.
hocam bana stok halindeki ses yeterli gelmedi ben daha tok ve basslı ses seviyorum ilk hali telefon kulaklığı gibiydi ondan böyle yaptım bence daha güzel oldu dtsx dtsheadphon falan onların hepsi kapalı sadece benim attığım ayar var windows ses ayarları 24bit 48k stüdyo seçili ses efektleri kapalı ses seviyesi 65te ben çok memnunum

Wapentia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Murathan Çoban
hocam bana stok halindeki ses yeterli gelmedi ben daha tok ve basslı ses seviyorum ilk hali telefon kulaklığı gibiydi ondan böyle yaptım bence daha güzel oldu dtsx dtsheadphon falan onların hepsi kapalı sadece benim attığım ayar var windows ses ayarları 24bit 48k stüdyo seçili ses efektleri kapalı ses seviyesi 65te ben çok memnunum
Default hali ile 50nin üstü fazla geliyor. Hatta oyunlarda da sesi genelde yarıdan aşağıda tutuyorum. Sanırım ayarlarına dokunmayacağım. Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,560
Üyeler
171,942
Son üye
Gravewormszr
Top Bottom