Neler Yeni

Hyperx Cloud 3 Wireless Ses Az

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
hidalgo
Merhaba dün elime geçen kulaklığın Valorant oyununda sesi çok geliyor ve ses kasılmıyor. Silah sesleri nispeten daha yüksek ancak ciddi anlamda ses kasması neredeyse imkansıza yakın. Bir ayarı falan mı var acaba yapmadığımız?
Kablolu oldukça ucuz bir kulaklıkta bile oyun sesini ortanın biraz üstünde açıyordum bu kulaklıktaysa full yapmam gerekiyor ama yine de fayda olmuyor.

Sanjay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Joga Bonito
ngenunity uygulamasını yükledin mi ?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,114
İsim
Emir
Ses ayarlarından mono sesı kapatıp dtx acın kulaklık kendisine gelir.

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
hidalgo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ses ayarlarından mono sesı kapatıp dtx acın kulaklık kendisine gelir.

Hocam ben yazılımı güncelleyemedim bir türlü bir uyarı çıkıyor usb bir şeyler diyor bağlayın diyor ancak yapamadım bu dediği şeyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben yazılımı güncelleyemedim bir türlü bir uyarı çıkıyor usb bir şeyler diyor bağlayın diyor ancak yapamadım bu dediği şeyi.

Ekler

• uygulamahata1.png
    uygulamahata1.png
    543.8 KB · Hit: 27
Son düzenleme:

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,114
İsim
Emir
Kulaklığı kullanabiliyorsunuz değil mi?Yani müzik dinleyebiliyorsunuz falan

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
hidalgo
Kulaklığı kullanabiliyorsunuz değil mi?Yani müzik dinleyebiliyorsunuz falan
Evet ama bu güncellemeyi nasıl yapacağım hocam? Kutudan çıkan kablonun bir ucunu usbye takıyorum diğer ucunu da kulaklığıa sonra onu pcye takıyorum ancak bu sefer kulaklığı görmüyor uygulama yani güncellemeyi yapamıyorum.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,114
İsim
Emir
Evet ama bu güncellemeyi nasıl yapacağım hocam? Kutudan çıkan kablonun bir ucunu usbye takıyorum diğer ucunu da kulaklığıa sonra onu pcye takıyorum ancak bu sefer kulaklığı görmüyor uygulama yani güncellemeyi yapamıyorum.
Direkt dongle ile bağladınız mı?
1733407470645.png

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
hidalgo
Direkt dongle ile bağladınız mı?Alıntıyı görüntüle
Hocam zaten dongle ile kullanıyorum usb ile kullanılmıyor görmüyor.
Dongle çıkartıp güncelleme yapmak için ucundaki usb cihazı kabloya bağlayıp kulaklık ve pcye taktım yine görmüyor kulaklığı yani güncelleme yaparken siz ne yaptınız ben mi yanlış yapıyorum

Kardullah

80+
Güncelleme olayına takılma güncelle diyorsun ama güncellendi diyor aynı sürümde kalıyor onu boşver sana bi uygulama söylicem birde ayar atıcam onu aynı şekilde yap uygulama 7 gün ücretsiz sonra 42 TL verip alabiliyorsun beğenirsen satın alırsın yorumu beğen hocam müsait olunca atıcam

https://forum.donanimarsivi.com/konu/hyperx-cloud-3-wireless-kullanip-sesiz-az-bulan-var-mi.1038000/ Burada paylaştım dün hocam en son yorum bak dene

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
hidalgo
Güncelleme olayına takılma güncelle diyorsun ama güncellendi diyor aynı sürümde kalıyor onu boşver sana bi uygulama söylicem birde ayar atıcam onu aynı şekilde yap uygulama 7 gün ücretsiz sonra 42 TL verip alabiliyorsun beğenirsen satın alırsın yorumu beğen hocam müsait olunca atıcam

https://forum.donanimarsivi.com/konu/hyperx-cloud-3-wireless-kullanip-sesiz-az-bulan-var-mi.1038000/ Burada paylaştım dün hocam en son yorum bak dene
Hocam kendi yazılımı hariç yazılım istemiyorum. Zaten ben sesi normalde kısık kullanan biriyim, kulaklıkta bir sorun var demek ki 100'e çekiyorum çünkü Valorantta ve kendi yazılımını güncellemeden olmaz.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,114
İsim
Emir
Hocam zaten dongle ile kullanıyorum usb ile kullanılmıyor görmüyor.
Dongle çıkartıp güncelleme yapmak için ucundaki usb cihazı kabloya bağlayıp kulaklık ve pcye taktım yine görmüyor kulaklığı yani güncelleme yaparken siz ne yaptınız ben mi yanlış yapıyorum
Ben dongleyı taktığım gibi algıladı bir sorun yoktu.O zaman sadece mono sesi kapatın.Bu arada driverı güncellesenizde öyle bir uyarı yine gösteriyor diye okudum birkaç gün önce.Driveri kullanabiliyorsanız sorun yok

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
hidalgo
Ben dongleyı taktığım gibi algıladı bir sorun yoktu.O zaman sadece mono sesi kapatın.Bu arada driverı güncellesenizde öyle bir uyarı yine gösteriyor diye okudum birkaç gün önce.Driveri kullanabiliyorsanız sorun yok
Hocam mono sesi neredne kapatacağız?
Dongle ile takıyorum güncelleme yapamıyorum later diyorum çıkan güncellemeye. O şekilde kullanabiliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,725
Üyeler
164,723
Son üye
Strekeos
Top Bottom