Neler Yeni

Hyperx Cloud 3 Wireless Ses Az

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,968
İsim
Emir
Hocam mono sesi neredne kapatacağız?
Dongle ile takıyorum güncelleme yapamıyorum later diyorum çıkan güncellemeye. O şekilde kullanabiliyorum.
Sağlık olsun öyle kullanacaksınız.Sağ altta ses logosunun üstüne sağ click yapıp ses ayarlarına gidin orada direkt mono sesi göreceksiniz.Bunu yaparken şarkı dinlerken yapın arada ki ses farkına bakın

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
hidalgo
Sağlık olsun öyle kullanacaksınız.Sağ altta ses logosunun üstüne sağ click yapıp ses ayarlarına gidin orada direkt mono sesi göreceksiniz.Bunu yaparken şarkı dinlerken yapın arada ki ses farkına bakın
Windows 11 mi hocam az önce attığınız konudaki sistem ayarları ve ses kısmını bulamadım ben. Şimdi de dediğinizi yapınca mono ses falan göremiyorum windows 10 kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam buldum mono ses bende zaten kapalı durumda.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,968
İsim
Emir
Windows 11 mi hocam az önce attığınız konudaki sistem ayarları ve ses kısmını bulamadım ben. Şimdi de dediğinizi yapınca mono ses falan göremiyorum windows 10 kullanıyorum.
Windows 11.Görsellerle destekleyeyim anlarsınız.
1733409284877.png

Sağ alt köşede ki ses logosuna sağ click atınca ses ayarları çıkıyor
1733409229794.png

Hocam buldum mono ses bende zaten kapalı durumda.
Mono ses kapalıysa dtsx açıp sesi yükseltebilirsiniz fakat ben dtsx çok beğenmedim

Ekler

• 1733409213653.png
    1733409213653.png
    53.1 KB · Hit: 7

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
hidalgo
Windows 11.Görsellerle destekleyeyim anlarsınız.
Alıntıyı görüntüle
Sağ alt köşede ki ses logosuna sağ click atınca ses ayarları çıkıyor
Alıntıyı görüntüle

Mono ses kapalıysa dtsx açıp sesi yükseltebilirsiniz fakat ben dtsx çok beğenmedim
Cidden bir video vardı ses az diyordu o videoya güvenmeyip şu cihazı aldığıma pişman oldum. Kablolu kulaklıkta bile sesi kısıkta kullanırım ben bunda fullememe rağmen ses kasamıyorum. Sonda görünüyor ben de ses ayarı zaten.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,968
İsim
Emir
Cidden bir video vardı ses az diyordu o videoya güvenmeyip şu cihazı aldığıma pişman oldum. Kablolu kulaklıkta bile sesi kısıkta kullanırım ben bunda fullememe rağmen ses kasamıyorum. Sonda görünüyor ben de ses ayarı zaten.
Bana normal geldi.Biraz düşük evet fakat abartıldığı kadar olduğunu düşünmüyorum.Eq ayarında şunu dener misiniz?
1733409629976.png

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
hidalgo
Bana normal geldi.Biraz düşük evet fakat abartıldığı kadar olduğunu düşünmüyorum.Eq ayarında şunu dener misiniz?Alıntıyı görüntüle
Hocam video vs izlerken ses yeterli zaten tek sorunum oyunlarda kısık olması dediğim gibi çok yüksek ses arayan birisi değilim ancak Valorantta ayak sesleri falan çok kısık, karakterlerin skill sesleri falan da öyle nereye ne atıldığını bile anlayamıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Ahmet Köroğlu
bro nahimic vs ses yazılımları yoksa bişi beklemeyin. ama aklımdaki tek fikir usb portunu değiştirin. usb2.0da ise 3.0a alın öyle deneyin.

Hocam video vs izlerken ses yeterli zaten tek sorunum oyunlarda kısık olması dediğim gibi çok yüksek ses arayan birisi değilim ancak Valorantta ayak sesleri falan çok kısık, karakterlerin skill sesleri falan da öyle nereye ne atıldığını bile anlayamıyorum.
cloud 2 wireless vardı nahimic ile efso idi.

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
hidalgo
bro nahimic vs ses yazılımları yoksa bişi beklemeyin. ama aklımdaki tek fikir usb portunu değiştirin. usb2.0da ise 3.0a alın öyle deneyin.

cloud 2 wireless vardı nahimic ile efso idi.
Port değiştirmeyi denedim çok.

Port değiştirmeyi denedim çok.
Bunu iade alırlar mı hocam sonuçta ses geliyor ancak oyunda az derdimizi anlatabilir miyiz

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Ahmet Köroğlu
sat c2 wireless al. veya ben gibi manyak ol 20k lık audeze maxwell al

Top Bottom