Neler Yeni

HYPERX CLOUD 3 WİRELESS SES GELMEME SORUNU

TalhaT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Talha Taşdemir
hocam uygulama evet sıkıntılı, ama güncellemeyi hem kabloyu bağlayıp hemde dongle bağlı şekilde yapıyorsunuz değil mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve kulaklığı açmadan şarjını göremezsin

MERTSAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert
denedim dediğini olmuyor yine gerçekten neden kaynaklı hiç bir şekilde bulamadım artık

baktım ama öyle bir sürücü bulamadım, güncelleme yap dediğimde kendisı otomatik başka bir yere atıyor ve güncelemeye dair bir şey yapmıyor uygulamadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çoğu araştırmaya baktığımda herkeste böyle bir sorun var uygulamadan kaynaklı bende ona kafa yordum ondan olabileceğini düşünüyorum
Dongle üzerinde pariring için bir delik var ama içerisinde buton olup olmadığından emin değilim. Eğer ki buton bulunuyorsa oradan manuel pairing yapmayı deneyebilirsin. Dongle'ı telefona bağlayıp eşleştirmeyi deneyebilirsin mesela. Başka bir şey aklıma gelmiyor.

Yabancı forumda başka bir hyperx kulaklık için yetkili birinin açıklamasını buldum. Bu talimatları deneyebilirsin.
  • USB adaptörünü bilgisayarınızın USB portuna takın
  • Adaptörü eşleştirme moduna alın. Küçük bir pim alın ve adaptörün üzerindeki sıfırlama deliğine itin ve yaklaşık 7 saniye tutun. LED hızla yanıp sönmeye başladığında eşleştirme moduna girdiğini anlayacaksınız
  • Kulaklığınız kapalıyken güç düğmesini yaklaşık 7-8 saniye basılı tutun. Kulaklık açıldıktan sonra bile eşleştirme moduna girip USB adaptörüne bağlanana kadar basılı tuttuğunuzdan emin olun. USB adaptöründeki LED hızla yanıp sönmekten sabit yanmaya döndüğünde bağlandıklarını anlayacaksınız.

Ek olarak güncelleme yapmanı önermem. Güncellemeyi geriye alamıyorsun ve yanında birçok sorunu beraberinde getiriyor. Sırf bu yüzden cihazı değişime yolladım geçen hafta.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Şahin BEDİR
hocam uygulama evet sıkıntılı, ama güncellemeyi hem kabloyu bağlayıp hemde dongle bağlı şekilde yapıyorsunuz değil mi ?

ve kulaklığı açmadan şarjını göremezsin
kankam kulaklıkta kablo desteği yok, dongle de zaten kasada takılı yapıyorum tabii ki

Dongle üzerinde pariring için bir delik var ama içerisinde buton olup olmadığından emin değilim. Eğer ki buton bulunuyorsa oradan manuel pairing yapmayı deneyebilirsin. Dongle'ı telefona bağlayıp eşleştirmeyi deneyebilirsin mesela. Başka bir şey aklıma gelmiyor.

Yabancı forumda başka bir hyperx kulaklık için yetkili birinin açıklamasını buldum. Bu talimatları deneyebilirsin.
  • Adaptörü eşleştirme moduna alın. Küçük bir pim alın ve adaptörün üzerindeki sıfırlama deliğine itin ve yaklaşık 7 saniye tutun. LED hızla yanıp sönmeye başladığında eşleştirme moduna girdiğini anlayacaksınız
  • Kulaklığınız kapalıyken güç düğmesini yaklaşık 7-8 saniye basılı tutun. Kulaklık açıldıktan sonra bile eşleştirme moduna girip USB adaptörüne bağlanana kadar basılı tuttuğunuzdan emin olun. USB adaptöründeki LED hızla yanıp sönmekten sabit yanmaya döndüğünde bağlandıklarını anlayacaksınız.

Ek olarak güncelleme yapmanı önermem. Güncellemeyi geriye alamıyorsun ve yanında birçok sorunu beraberinde getiriyor. Sırf bu yüzden cihazı değişime yolladım geçen hafta.
telefonu da denedim knka, altındaki adımları da yaptım onu ben başka bir forumlarda da okumuştum hiç bir türlü olmuyor iadesi geçmemiş olsa bugün iade edeceğim ama iadesi geçti elimde patlamasa iyidir bakalım, bende hepsiburada dan siteden almıştım aradım talep oluşturduk daha garantisi bitmediğini söylediler onu bekleyeceğim ama onda da büyük ihtimal kullanıcı hatası vs diyip boş verecekler diye düşünmekteyim gerçekten sinir bozucu bir olay.

TalhaT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Talha Taşdemir
dostum dediğim gibi hem dongle hem kablo bağlı olacak güncelleme yaparken yoksa yapmıyor güncellemeyi

ikisini de bağla öyle yapacaksın

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Şahin BEDİR

ben bu adımları yapıyorum fakat sabit yanmıyor hiç bir türlü direkt ikiside yanıp sönüyor sonra sonra duruyor yine tek tek yanıp sönmeye devam ediyolar

dostum dediğim gibi hem dongle hem kablo bağlı olacak güncelleme yaparken yoksa yapmıyor güncellemeyi

ikisini de bağla öyle yapacaksın
kankam sende cloud 2 wireless mi var bizim uçlar aynı değil, ikisi de TYPE C kablonun ucu yani dongle ile bağlamam için usb yi sökmem lazım bu sefer dongle boşta kalıyor onu anlatmaya çalışıyorum bende sana

Son düzenleme:

TalhaT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Talha Taşdemir
hocam sen yanlış anladın heralde normal bir type c kablo ile data aktarımı yapabilen kabloyu hem kasaya hem kulaklığa bağlayacaksın dongle da kasaya bağlı olacak

bunun için boşa çıkarman gereken bir şey yok yani

illa kutu içinde gelen kablo olmak zorunda değil sonuçta data aktarımı yapabilsin yeterli

MERTSAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert
hocam sen yanlış anladın heralde normal bir type c kablo ile data aktarımı yapabilen kabloyu hem kasaya hem kulaklığa bağlayacaksın dongle da kasaya bağlı olacak

bunun için boşa çıkarman gereken bir şey yok yani

illa kutu içinde gelen kablo olmak zorunda değil sonuçta data aktarımı yapabilsin yeterli
Anakart'ı type-c desteklemiyor. Dönüştürücüden 1 tane olduğu için ikisini aynı anda takamıyor diye anladım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Şahin BEDİR

TalhaT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Talha Taşdemir
hocam anakartın type c desteklemesi önmli değil typeA portuna kabloyu bağlayıp dongle ı da type c portuna bağlasan bile oluyor demek istediğimi anlamadınız siz

Anakart'ı type-c desteklemiyor. Dönüştürücüden 1 tane olduğu için ikisini aynı anda takamıyor diye anladım.
kutu içerisinden bir ucu usbA bir ucu type c kablo çıkıyor zaten çıkmadı varsayıyorum telefon şarj kablosu da kullanabilirsiniz

kasanın portunada bağlayabilirsiniz yeterki pc ye bağlansın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,594
Üyeler
167,336
Son üye
YIGIT186
Top Bottom