Neler Yeni

HYPERX CLOUD 3 WİRELESS SES GELMEME SORUNU

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Şahin BEDİR
Merhaba, Hyperx cloud 3 wireless aldım şarja takıtım bugün ve dedim uygulamasını indireyim şarjı oradan takip edeyim indirdim uygulaması çalışmadı sürekli arıza verdi sonra kulaklığın şarjı dolmuştur alayım artık dedim ve kulaklığa bir daha hiç bir şekilde bağlanamadım pc de gözüküyor fakat hiç bir şekilde ses ve mikrofonu kullanamıyorum bunu daha önce yaşayan çözüm bilen birisi var mı acaba ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Şahin BEDİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir bilgisi olan yok mu ?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,262
İsim
Emir
Kulaklığı kablolu denediniz mi?Eğer dün wireless şekilde kullanıp bugün kullanamıyorsanız atladığınız bir şey olmalı

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Furkan Enes Kaplan
Merhaba, Hyperx cloud 3 wireless aldım şarja takıtım bugün ve dedim uygulamasını indireyim şarjı oradan takip edeyim indirdim uygulaması çalışmadı sürekli arıza verdi sonra kulaklığın şarjı dolmuştur alayım artık dedim ve kulaklığa bir daha hiç bir şekilde bağlanamadım pc de gözüküyor fakat hiç bir şekilde ses ve mikrofonu kullanamıyorum bunu daha önce yaşayan çözüm bilen birisi var mı acaba ?
ngenuity yazılımını yüklediğinizde driver kuruyor kulaklığa driver kurulurken programı zorla kapattıysanız sorun çıkmış olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Şahin BEDİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kulaklığı kablolu denediniz mi?Eğer dün wireless şekilde kullanıp bugün kullanamıyorsanız atladığınız bir şey olmalı
uygulamayı indirdikten sonra kullanamamaya başladım artık ve uygulama sürekli hata veriyor update yapmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ngenuity yazılımını yüklediğinizde driver kuruyor kulaklığa driver kurulurken programı zorla kapattıysanız sorun çıkmış olabilir
hayır kapatmadım direkt indirmiştim ngenuity uygulaması updat yapmıyor bile zaten bu şekilde kalıyor ve bana keşke yüklemseydim dedirtti yani şuan kullanamıyorum hiç bir şekilde.
1738929903938.png

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Furkan Enes Kaplan
Aygit yöneticisinden silin

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,262
İsim
Emir
uygulamayı indirdikten sonra kullanamamaya başladım artık ve uygulama sürekli hata veriyor update yapmıyor

hayır kapatmadım direkt indirmiştim ngenuity uygulaması updat yapmıyor bile zaten bu şekilde kalıyor ve bana keşke yüklemseydim dedirtti yani şuan kullanamıyorum hiç bir şekilde.
Alıntıyı görüntüle
Kulaklığı kablolu takınca ses gelmiyor mu?Denediniz mi kabloluyu

Sypreus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mehmet Emre
Ses ayarlarından kulaklığın seçili olduğundan emin misiniz?

MERTSAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert
Kulaklıkta kablo ile kullanma desteği yok.

Bir bilgisi olan yok mu ?
Aygıt yöneticisinden kulaklık sürücüsünü bulup kaldir. Kaldirirken surucuyu kaldirmayi dene kutucugunu da isaretleyerek kaldirmalisin. Ardindan kulaklik dongle'ini cikar tak yapip NGENUITY uygulamasi uzerinden ayarlara gel ve cihazi resetleme yeri var oradan resetlemeyi dene.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Şahin BEDİR
kablo desteği yok

Ses ayarlarından kulaklığın seçili olduğundan emin misiniz?
tabii ki eminim yapmadığım şey kalmadı

Kulaklıkta kablo ile kullanma desteği yok.

Aygıt yöneticisinden kulaklık sürücüsünü bulup kaldir. Kaldirirken surucuyu kaldirmayi dene kutucugunu da isaretleyerek kaldirmalisin. Ardindan kulaklik dongle'ini cikar tak yapip NGENUITY uygulamasi uzerinden ayarlara gel ve cihazi resetleme yeri var oradan resetlemeyi dene.
ngenuıty uygulaması açılmıyor işte hata veriyor sürekli ne olduysa ondan kaynaklı oldu zaten bende anlaymadım şuan da dongle sadece kırmızı yanması gerekirken yanıp sönüyor sürekli ben mi yapamadım yoksa olmuyor mu çözemedim gerçekten

MERTSAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert
kablo desteği yok

tabii ki eminim yapmadığım şey kalmadı

ngenuıty uygulaması açılmıyor işte hata veriyor sürekli ne olduysa ondan kaynaklı oldu zaten bende anlaymadım şuan da dongle sadece kırmızı yanması gerekirken yanıp sönüyor sürekli ben mi yapamadım yoksa olmuyor mu çözemedim gerçekten
Dongle'ın ışığının yanıp sönmesi pairing modunda olduğunu gösteriyor. NGENUITY'yi görev yöneticisinden sonlandırın. Cihazın power tuşuna basılı tutun ve bildirim verene kadar bırakmayın. Ardından tekrar bağlanıp bağlanmadığını kontrol edin.

Uygulamayı direkt kaldırıp bu işlemleri yaparsan daha iyi olur hatta.

TalhaT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Talha Taşdemir
normal zamanda yanıp sönmesi problem değil cloud serisinde
"USB Ses için Intel® Smart Sound Teknolojisi" pc de böyle bir sürücü kurulu mu ?

ve artı olarak o güncellemeyi yapman gerekiyor yapabiliyorsan çünkü eski sürüm sorunlu ses konusunda

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Şahin BEDİR
Dongle'ın ışığının yanıp sönmesi pairing modunda olduğunu gösteriyor. NGENUITY'yi görev yöneticisinden sonlandırın. Cihazın power tuşuna basılı tutun ve bildirim verene kadar bırakmayın. Ardından tekrar bağlanıp bağlanmadığını kontrol edin.

Uygulamayı direkt kaldırıp bu işlemleri yaparsan daha iyi olur hatta.
denedim dediğini olmuyor yine gerçekten neden kaynaklı hiç bir şekilde bulamadım artık

normal zamanda yanıp sönmesi problem değil cloud serisinde
"USB Ses için Intel® Smart Sound Teknolojisi" pc de böyle bir sürücü kurulu mu ?

ve artı olarak o güncellemeyi yapman gerekiyor yapabiliyorsan çünkü eski sürüm sorunlu ses konusunda
baktım ama öyle bir sürücü bulamadım, güncelleme yap dediğimde kendisı otomatik başka bir yere atıyor ve güncelemeye dair bir şey yapmıyor uygulamadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çoğu araştırmaya baktığımda herkeste böyle bir sorun var uygulamadan kaynaklı bende ona kafa yordum ondan olabileceğini düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,527
Üyeler
167,326
Son üye
slmlarrrr
Top Bottom