Cloud Alpha kullanıyorum Alpha S tabii ki daha iyi harici bir ses kartı var ama onun dışında aynı kulaklık birde kutu içerinde Alpha S de yazın için kulak pedi var kumaş. Anakartın ses yongaları iyi ise benim gibi Cloud Alpha alınabilir ama giriş seviye bir anakartın varsa Cloud Alpha S almak daha mantıklıdır.Arkadaslar yeni kulaklik arayisi icerisindeyim hangisi daha iyidir rtings gibi yerlerde cloud alpha daha iyi gorunuyo ama yinede bilemedim sizin tavsiyeniz hangisini almak daha mantikli olur
anakartim iyi hangisi ozamanCloud Alpha kullanıyorum Alpha S tabii ki daha iyi harici bir ses kartı var ama onun dışında aynı kulaklık birde kutu içerinde Alpha S de yazın için kulak pedi var kumaş. Anakartın ses yongaları iyi ise benim gibi Cloud Alpha alınabilir ama giriş seviye bir anakartın varsa Cloud Alpha S almak daha mantıklıdır.
O zaman Cloud Alpha alabilirsin lakin bütçen sıkıntı değilse yedek kulak pedi gibi kutu içeriğinden dolayi Alpha S de alabilirsin. Ben Alpha aldim memnunum güzel kulaklik tek şeyi yedek pet yok.anakartim iyi hangisi ozaman
Ses kartın iyi ise ikisiylede aynı sesi kasarsın anakartın ses yongası kötü ise alpha s ile daha iyi kasarsınHangisiyle daha iyi ses kasilabiliyorsa onu almak istiyorum hangisiyle daha iyi ses kasilir