HyperX Cloud Alpha S vs HyperX Cloud Alpha

Caelius

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
813
Arkadaslar yeni kulaklik arayisi icerisindeyim hangisi daha iyidir rtings gibi yerlerde cloud alpha daha iyi gorunuyo ama yinede bilemedim sizin tavsiyeniz hangisini almak daha mantikli olur

Arkadaslar yeni kulaklik arayisi icerisindeyim hangisi daha iyidir rtings gibi yerlerde cloud alpha daha iyi gorunuyo ama yinede bilemedim sizin tavsiyeniz hangisini almak daha mantikli olur
Cloud Alpha kullanıyorum Alpha S tabii ki daha iyi harici bir ses kartı var ama onun dışında aynı kulaklık birde kutu içerinde Alpha S de yazın için kulak pedi var kumaş. Anakartın ses yongaları iyi ise benim gibi Cloud Alpha alınabilir ama giriş seviye bir anakartın varsa Cloud Alpha S almak daha mantıklıdır.

Üç kulaklığıda kullandım. Cloud2 yi 3.5 yıldır kullanıyorum. Kesinlikle Cloud alpha s al. Çok daha hafif ve daha iyi. Cloud2 ve alpha s te ses kartı var. Ve bu çok büyük bir ayrıcalık bana göre baya fark ettiriyor. Paran yetiyorsa alpha s kullan.

Cloud Alpha kullanıyorum Alpha S tabii ki daha iyi harici bir ses kartı var ama onun dışında aynı kulaklık birde kutu içerinde Alpha S de yazın için kulak pedi var kumaş. Anakartın ses yongaları iyi ise benim gibi Cloud Alpha alınabilir ama giriş seviye bir anakartın varsa Cloud Alpha S almak daha mantıklıdır.
anakartim iyi hangisi ozaman

anakartim iyi hangisi ozaman
O zaman Cloud Alpha alabilirsin lakin bütçen sıkıntı değilse yedek kulak pedi gibi kutu içeriğinden dolayi Alpha S de alabilirsin. Ben Alpha aldim memnunum güzel kulaklik tek şeyi yedek pet yok.

Hangisiyle daha iyi ses kasilabiliyorsa onu almak istiyorum hangisiyle daha iyi ses kasilir

Hangisiyle daha iyi ses kasilabiliyorsa onu almak istiyorum hangisiyle daha iyi ses kasilir
Ses kartın iyi ise ikisiylede aynı sesi kasarsın anakartın ses yongası kötü ise alpha s ile daha iyi kasarsın

iyi ses yongasi hangisini almaliyim

Geri