HyperX Cloud Alpha S VS HyperX Cloud II

Apondat

80+
Reaksiyon skoru
5
yaklaşık 500 tl gibi fark var aralarında hangisini önerirsiniz. oyun oynuyorum orta derece. müzik dinlemeyi de severim bass güzel olmasını isterim. alternatif olarak steelseries arctis 1 wireles ta var.
ikisinide öneren var ne yapmalıyım.

yaklaşık 500 TL gibi fark var aralarında hangisini önerirsiniz. oyun oynuyorum orta derece. müzik dinlemeyi de severim bass güzel olmasını isterim. alternatif olarak steelseries arctis 1 wireles ta var.
ikisinide öneren var ne yapmalıyım.
Blackshark v2 oneririm ikisindende daha iyi bence. İki arasından cloud 2 bassları daha güzel veriyor ama cloud alphanın ses kalitesi daha güzel. cloud alpha cloud 2'den iyi ama 500tl verilmez.

Blackshark v2 oneririm ikisindende daha iyi bence. İki arasından cloud 2 bassları daha güzel veriyor ama cloud alphanın ses kalitesi daha güzel. cloud alpha cloud 2'den iyi ama 500tl verilmez.
cloud alpha düşünmüyorum. Tahminim cloud alpha s alacağıma arctis 1 wireles alırım. cloud 2 beğenirsem onu düşünüyorum. cloud 2 biraz eski kulaklık sizce farkeder mi

cloud alpha düşünmüyorum. Tahminim cloud alpha s alacağıma arctis 1 wireles alırım. cloud 2 beğenirsem onu düşünüyorum. cloud 2 biraz eski kulaklık sizce farkeder mi
Hala güzel kulaklık bence Blackshark v2 al yinede.

Alpha S daha iyi ama anakartının ses yongası iyiyse düz Alpha al daha mantıklı. Alpha S'in 7.1 ses kartı sesleri bulanıklaştırıyor.

Cloud 2 aldım 1 hafta falan önce kulaklık aşırı rahat onu söyleyebilirim sabahtan akşama kadar kulaklık kafamda hiç acıtmıyor mikrofonu vs çıkarıp telefona takabiliyorsun ev içinde gezebilirsin ben V2X alcaktım en ucuzu 600-700tlydi ve ses kartı iyi olmayınca çok iyi değil dediler 860 verip Cloud 2 aldım müzik dinlemeyi seven birisiyim ses kalitesini çok beğendim ben oyunda ses kasmak içinde 7.1 var açmasan bile çok iyi ses kasılıyor tek kötü yanı mikrofonu bence tabi diğer kulaklıkları deneyimleme şansı bulamadım ona göre değerlendirebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,277
Üyeler
197,423
Son üye
Ruzgar3578
Geri