Razer'ın kalitesinden şüphem yok ancak nedense biraz şişirilmiş bir marka gibi geliyor bana (tamamiyle hissiyatım, herhangi bir deneyimim olmadı markayla)
Thx için ekstra 20 dolar ödediğini kim söyledi ?
Öyle bir durum yok kulaklığı usb den taktığın anda yazılımını otomatik kuruyor ve thx i rahat bir şekilde kullanıyorsun
Post automatically merged:
hyperX almak istiyorsan cloud alpha S alabilirsin ama biraz daha yüksek fiyatı daha düşük ise Kraken TE yabancı forumlara baktığında bile artık cloud u kimse önermiyor çünkü eskidi sürücüleri eski
öyle bir durum var thx yazılımı kraken te de 20 dolar o dediğin thx değil kullandığın razer synapse
thx kulanmadığın için yazılım sorunu yok sen şu an kulaklığı razer kraken te gibi değil kraken gibi kullanıyorsun @Furkan Aslan 'a da sorabilirsin thx için 20 dolar fazla vermek gerekiyor razera çekingen filan davranmıyorum cloud 2 almak daha mantıklı thxsiz razer kraken teden al bak 20dolar https://www.razer.com/p/RZ11-13000-0001
Razer'ın kalitesinden şüphem yok ancak nedense biraz şişirilmiş bir marka gibi geliyor bana (tamamiyle hissiyatım, herhangi bir deneyimim olmadı markayla)
Hayır.
Fiyatının hakkını veren bir firma.
Örnek 1: Deathadder V2 Mini
PFRT malzeme
3360 dengi sensör
Speedflex kablo
Razer Optical Swich (farkı hissediliyor)
Bit de diğer markalara bak bakalım neler var?
Ya da yeni çıkacak Hunstman Analog;
Klavyede Thunderbolt 4 desteği var, bak klavyede var.
Tuşlara ne kadar basarsan ona göre anlıyor mesela W tuşuna az basarsan shift gibi algılayıp yavaş gidersin köklersen koşarsın.
Anlatabildim mi? Razer sadece RGB'den ibaret değildir.
öyle bir durum var thx yazılımı kraken te de 20 dolar o dediğin thx değil kullandığın razer synapse
thx kulanmadığın için yazılım sorunu yok sen şu an kulaklığı razer kraken te gibi değil kraken gibi kullanıyorsun @Furkan Aslan 'a da sorabilirsin thx için 20 dolar fazla vermek gerekiyor razera çekingen filan davranmıyorum cloud 2 almak daha mantıklı thxsiz razer kraken teden al bak 20dolar https://www.razer.com/p/RZ11-13000-0001 Alıntıyı görüntüle
anakartın nedir
ben zaten kraken te önermiyorum thx için 20 dolar lazım ve thx yazılımı fps düşürüyor
Hayır.
PFRT malzeme
3360 dengi sensör
Speedflex kablo
Tuşlara ne kadar basarsan ona göre anlıyor mesela W tuşuna az basarsan shift gibi algılayıp yavaş gidersin köklersen koşarsın.
İyi günler.
Ha bu arada THX konusunda yanlışın var.
O ayrı kulaklıklar için, yani Razer olmasa bile kullanabilmek için.
TE'de THX var ücretsiz.
Teşekkürler gidip arkadaşımı biraz azarlayacağım ben arkadaşımın kullanamadığını söylediğini hatırlıyorum @snowfoxstache nin de kullanılmadığını söylediğini hatırlıyorum yanlış hatırlıyor olabilirim uyardığınız için teşekkürler
Hayır.
PFRT malzeme
3360 dengi sensör
Speedflex kablo
İyi günler.
Ha bu arada THX konusunda yanlışın var.
O ayrı kulaklıklar için, yani Razer olmasa bile kullanabilmek için.
TE'de THX var ücretsiz.
Anladım, dediğim gibi benimki sadece dayanağı olmayan hissiyattı. Peki mevcut ses kartımla Cloud Alpha alsam iyi bir ses performansı alabilir miyim? Yoksa Cloud 2 mi önerirsiniz.
thx kulanmadığın için yazılım sorunu yok sen şu an kulaklığı razer kraken te gibi değil kraken gibi kullanıyorsun @Furkan Aslan 'a da sorabilirsin thx için 20 dolar fazla vermek gerekiyor razera çekingen filan davranmıyorum cloud 2 almak daha mantıklı thxsiz razer kraken teden al bak 20dolar https://www.razer.com/p/RZ11-13000-0001 Alıntıyı görüntüle
anakartın nedir
ben zaten kraken te önermiyorum thx için 20 dolar lazım ve thx yazılımı fps düşürüyor
Anladım, dediğim gibi benimki sadece dayanağı olmayan hissiyattı. Peki mevcut ses kartımla Cloud Alpha alsam iyi bir ses performansı alabilir miyim? Yoksa Cloud 2 mi önerirsiniz.