HyperX Cloud Alpha soru

Nouri

80+
Reaksiyon skoru
2
selamlar
sizlere HyperX Cloud Alpha hakkında 2 sorum var

1.sonradan hyperx in kendi ürettiği ses kartını taksam sorun yaşar mıyım (cloud 2 deki ve ya cloud alpha s teki)
2. HyperX Cloud Alpha nın kulaklık pedleri çıkıyor mu değişirmek için vs ? (bu soruyu şu anda ve ya geçmişte kullanmış biri cevaplarsa sevinirim)

selamlar

1.sonradan hyperx in kendi ürettiği ses kartını taksam sorun yaşar mıyım (cloud 2 deki ve ya cloud alpha s teki)
2. HyperX Cloud Alpha nın kulaklık pedleri çıkıyor mu değişirmek için vs ? (bu soruyu şu anda ve ya geçmişte kullanmış biri cevaplarsa sevinirim)
Daha önce kullandım ses kartı olmadığı için ses az geliyordu sonra ses kartı aldım taktım ama yine pek bir şey değişmedi ped konusunda ise cloud 2 de denedim cloud 2 için çıkıyor yüksek bir ihtimal bundada çıkıyordur

selamlar

knk herhangi bir ses kartı taktın mı bende aldım kargoda ses kartı almayı düşünüyorum yardımcı olursan sevinirim

Geri