hyperx cloud core dts

NotGonna

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
484
amazonda indirimdeyken 1100 TL'ye aldım yorumları okudugumda dts seçeceginde 7.1 gibi şeyler gördükden sonra aldım bana dts geldi
dtsin 7.1 e karşı dezavantajı var mı fps oyunları oynayan birisiyim kulaklıgı şuanlık sevdim ses kalitesi falan güzel kulagı yormuyor ama 7.1 olayı tedirginleştirdi
ayrıca ses kartı almam gerekiyor mu

amazonda indirimdeyken 1100 TL'ye aldım yorumları okudugumda dts seçeceginde 7.1 gibi şeyler gördükden sonra aldım bana dts geldi
dtsin 7.1 e karşı dezavantajı var mı fps oyunları oynayan birisiyim kulaklıgı şuanlık sevdim ses kalitesi falan güzel kulagı yormuyor ama 7.1 olayı tedirginleştirdi
ayrıca ses kartı almam gerekiyor mu
ben aldım geçen hafta çokta iyi yani dts ile ama anakartım b550 bugun iade ettim dün cloud2 sipariş verdim o ucuzken ama cloud2 ucuz olmasa iade etmezdim ben de sadece valorant oynuyorum iyi performans

İkisinin de çok bir olayı yok bence. Stok ses daha iyidir.

İkisinin de çok bir olayı yok bence. Stok ses daha iyidir.
hocam bir de ben anakarta bağladım galiba ama hyper cloud core olarak geçmiyor ve dts sound unbounddan bunu açamıyorum ne yapmam gerekiyor hoparlör diye gçeiyo direkt

hocam bir de ben anakarta bağladım galiba ama hyper cloud core olarak geçmiyor ve dts sound unbounddan bunu açamıyorum ne yapmam gerekiyor hoparlör diye gçeiyo direkt
Hoparlörün altında cloud core yazmıyor mu? Bende de hoparlör olarak geçiyor ama dts açılıyor.

Geri