Gerçekten çok yararlı bir yazı olmuş. Elinize sağlık. Ama yine de son olarak sorayım size tekrar 999 TL Cloud Core Wireless mı 1.099 TL Cloud İİ kablolu mu bir adım önde ? Sizin tavsiyeniz nedir?İkisini de kullandım burada biraz bahsetmiştim okuyabilirsin istersen. Bence wireless olduğu için cloud core tercih edilebilir. Çok büyük fark yok aralarında. https://forum.donanimarsivi.com/konu/hyperx-cloud-core-wireless-incelemesi.573126/
cloud 2 bence daha iyiCloud Core Wireless
Cloud II Kablolu
Kablolu olmasına rağmen c2 diyorsunuz wireless oluşu bir artı değil micloud 2 bence daha iyi
Doğrusu bu iki kulaklık arasından düşünüyorum. Ses kalitesi arasında ciddi fark var mı ? Ya da eksi yanı nedir biliyor musunuzMH752 ya da Blackshark v2
İkisi olmazsa Cloud2
Fiyatı nedir ?C2 alacaksan 2 aylık var elimde tertemiz düşünürsen
Kablo senin için sorun değilse ses olarak bence cloud 2 bir tık daha önde. Ben kablodan sıkıldığım için corea geçiş yaptım. Kablosuz olması büyük rahatlık sesi de tatmin edici.Gerçekten çok yararlı bir yazı olmuş. Elinize sağlık. Ama yine de son olarak sorayım size tekrar 999 TL Cloud Core Wireless mı 1.099 TL Cloud İİ kablolu mu bir adım önde ? Sizin tavsiyeniz nedir?
Düşünmedim varsa teklifini değerlendiririmFiyatı nedir ?
doğrusu pek bilmiyorum bu işleri modartpc nin sistemi aldım. Uygun bir şey söylerseniz düşünebilirimDüşünmedim varsa teklifini değerlendiririm
Çok teşekkür ederim.Kablo senin için sorun değilse ses olarak bence cloud 2 bir tık daha önde. Ben kablodan sıkıldığım için corea geçiş yaptım. Kablosuz olması büyük rahatlık sesi de tatmin edici.
Rica ederim dostum.doğrusu pek bilmiyorum bu işleri modartpc nin sistemi aldım. Uygun bir şey söylerseniz düşünebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok teşekkür ederim.
Yani 2 aylık ürün sıfırı 1150TL orta bir şey bulursak olurdoğrusu pek bilmiyorum bu işleri modartpc nin sistemi aldım. Uygun bir şey söylerseniz düşünebilirim
Çok teşekkür ederim.
MH752 kullanıyorum ve diğer kulaklıklarıda test ettim,aralarından konfor olarak en iyisi MH752 ama deri pedler ter yapıyor biraz yaz ayları mâlum.Kablolu olmasına rağmen c2 diyorsunuz wireless oluşu bir artı değil mi
Doğrusu bu iki kulaklık arasından düşünüyorum. Ses kalitesi arasında ciddi fark var mı ? Ya da eksi yanı nedir biliyor musunuz
Fiyatı nedir ?