Hyperx: Cloud Core Mu Cloud 2 Mi ?

İkisini de kullandım burada biraz bahsetmiştim okuyabilirsin istersen. Bence wireless olduğu için cloud core tercih edilebilir. Çok büyük fark yok aralarında. https://forum.donanimarsivi.com/konu/hyperx-cloud-core-wireless-incelemesi.573126/
Gerçekten çok yararlı bir yazı olmuş. Elinize sağlık. Ama yine de son olarak sorayım size tekrar 999 TL Cloud Core Wireless mı 1.099 TL Cloud İİ kablolu mu bir adım önde ? Sizin tavsiyeniz nedir?

MH752 ya da Blackshark v2
İkisi olmazsa Cloud2

C2 alacaksan 2 aylık var elimde tertemiz düşünürsen

cloud 2 bence daha iyi
Kablolu olmasına rağmen c2 diyorsunuz wireless oluşu bir artı değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MH752 ya da Blackshark v2
İkisi olmazsa Cloud2
Doğrusu bu iki kulaklık arasından düşünüyorum. Ses kalitesi arasında ciddi fark var mı ? Ya da eksi yanı nedir biliyor musunuz

C2 alacaksan 2 aylık var elimde tertemiz düşünürsen
Fiyatı nedir ?

Gerçekten çok yararlı bir yazı olmuş. Elinize sağlık. Ama yine de son olarak sorayım size tekrar 999 TL Cloud Core Wireless mı 1.099 TL Cloud İİ kablolu mu bir adım önde ? Sizin tavsiyeniz nedir?
Kablo senin için sorun değilse ses olarak bence cloud 2 bir tık daha önde. Ben kablodan sıkıldığım için corea geçiş yaptım. Kablosuz olması büyük rahatlık sesi de tatmin edici.

Düşünmedim varsa teklifini değerlendiririm
doğrusu pek bilmiyorum bu işleri modartpc nin sistemi aldım. Uygun bir şey söylerseniz düşünebilirim

Kablo senin için sorun değilse ses olarak bence cloud 2 bir tık daha önde. Ben kablodan sıkıldığım için corea geçiş yaptım. Kablosuz olması büyük rahatlık sesi de tatmin edici.
Çok teşekkür ederim.

doğrusu pek bilmiyorum bu işleri modartpc nin sistemi aldım. Uygun bir şey söylerseniz düşünebilirim

Çok teşekkür ederim.
Yani 2 aylık ürün sıfırı 1150TL orta bir şey bulursak olur

Kablolu olmasına rağmen c2 diyorsunuz wireless oluşu bir artı değil mi

Doğrusu bu iki kulaklık arasından düşünüyorum. Ses kalitesi arasında ciddi fark var mı ? Ya da eksi yanı nedir biliyor musunuz

Fiyatı nedir ?
MH752 kullanıyorum ve diğer kulaklıklarıda test ettim,aralarından konfor olarak en iyisi MH752 ama deri pedler ter yapıyor biraz yaz ayları mâlum.

Ses kalitesinde de BlackShark ve MH752 yakın hissettiriyor ama yine MH752 zaten bir stüdyo kulaklığı olan Takstar pro 82 nin oyun kulaklığına çevrilmiş versiyonu olduğundan daha dengeli ve güzel.

Ses kasma açısından Black Shark v2 bir tık daha iyi. Cloud da bunların yanında biraz şişirme kalıyor açıkçası ama tabii ki o da çok iyi bir kulaklık.

Ben sokaktada takabilecek tasarımda olduğundan MH752 aldım dostum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,359
Üyeler
174,355
Son üye
Sefa.Wea
Geri