Neler Yeni

Yardım HYPERX CLOUD II 0 ÜRÜN

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
MERHABA ARKADAŞLAR ŞİMDİYE KADAR Bİ SIKINTI YOKTU DAHA DÜN BİLE ÇALIŞIRKEN BUGUN ÇALIŞMIYOR SES KARTINDAKİ 7.1 TUŞU BASIYORUM AÇILMIYOR KIRMIZI IŞIK YANMIYOR USB YERİNİ DEĞİŞTİRDİM GENE AYNI NE YAPMAMIZ LAZIM NASIL AKTİF EDERİZ İADE VEYA DEĞİŞİMMİ YAPMAMIZ LAZIM

Can...

80+ Platinum
MERHABA ARKADAŞLAR ŞİMDİYE KADAR Bİ SIKINTI YOKTU DAHA DÜN BİLE ÇALIŞIRKEN BUGUN ÇALIŞMIYOR SES KARTINDAKİ 7.1 TUŞU BASIYORUM AÇILMIYOR KIRMIZI IŞIK YANMIYOR USB YERİNİ DEĞİŞTİRDİM GENE AYNI NE YAPMAMIZ LAZIM NASIL AKTİF EDERİZ İADE VEYA DEĞİŞİMMİ YAPMAMIZ LAZIM
nereden aldın hocam değişim iste veya iade et kusurlu ürün değişim iade almak zorunda 14 gün geçmediyse

Can...

80+ Platinum

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nereden aldın hocam değişim iste veya iade et kusurlu ürün değişim iade almak zorunda 14 gün geçmediyse
yarın doluyor günü bidaha iade veya değişim olmaz galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:

amazon sa rahat iade veya değişim alırsın diye düşünüyorum
monitörü gönderdim değişime 1 hafta içinde geldi bugun bi sıkıntı yok

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,285
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Ses ayarları>Ses denetim masasına gir kulaklığı görüyor mu bak.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ses ayarları>Ses denetim masasına gir kulaklığı görüyor mu bak.
1678380221274.png

görüyor kulkalık çalışıyor ses geliyor ses kartındaki ses azaltma yükseltme çalışıyor ama yanında 7.1 çalışmıyor daha dün aktifti :D

14 gün değil , iade/değişim süresi 30 gün.
bugun 29.gün

Can...

80+ Platinum

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati
Alıntıyı görüntüle
görüyor kulkalık çalışıyor ses geliyor ses kartındaki ses azaltma yükseltme çalışıyor ama yanında 7.1 çalışmıyor daha dün aktifti :D

bugun 29.gün
Arkadaş 14 gün yazmış o yüzden 30 gün olduğunu belirttim zaten ben , cloud 2nin 7.1'i zaten bir işe yaramıyor ayrıca dipses yapıyor 7.1 açınca. Açılsada kullanmak istemezsin başarısız 7.1'i.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,285
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Alıntıyı görüntüle

bugun 29.gün
İade talebi oluştur sen şimdiden. 30 günü geçse de Amazon alıyor. Kulaklığı USB soketinden bi söküp başka slota tak, Cloud -II dışıda ki ses aygıtlarını devre dışı bırak, bilgisayarı yeniden başlat olmazsa yolla iade'ye.

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
Arkadaş 14 gün yazmış o yüzden 30 gün olduğunu belirttim zaten ben , cloud 2nin 7.1'i zaten bir işe yaramıyor ayrıca dipses yapıyor 7.1 açınca. Açılsada kullanmak istemezsin başarısız 7.1'i.
e niye aldıkki biz bunu yayıncılar ve çoğu oyuncular kullanıyor ve övüyor diye aldım ama fps oyunlarında gayet başarılıda ilerde satarsak bişey yaparsak diye lazım olur o çalışmasa karşı taraf almayabilir

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati
e niye aldıkki biz bunu yayıncılar ve çoğu oyuncular kullanıyor ve övüyor diye aldım ama fps oyunlarında gayet başarılıda ilerde satarsak bişey yaparsak diye lazım olur o çalışmasa karşı taraf almayabilir
Değişim isteyin direkt hocam zaten oto kabul ediyorlar , mng kargo varsa yakınınızda oraya gönderebilirsiniz gönderim kodu veriyor amazon. Yada aramex ile evden alma seçeneğini seçebilirsiniz.

Top Bottom