Hyperx n11 ve trendyolda 1350 tl ye düşmüş
Umarım 1 hafta falan fiyat devam eder ben de yeni kulaklık almayı düşünüyordum.
Umarım 1 hafta falan fiyat devam eder ben de yeni kulaklık almayı düşünüyordum.
Aynen knk hemen yapulan 2 gün önce 1800 liraya almıştım mecburiyetten öyle bir koymuştu ki. iptal edip çekiyim hemen
elimizden gelen bir şey yok. bu fiyatlar 70 dolarcık sadece zatenGerçekten bu fiyatların kulaklığı değil bunlar.
Güvenilir.arkadaşlar overgame'in kendi sitesinden alıcam da güvenilir mi bu site?
attığınız kulakılık 2000TLBunu alın bariRazer BlackShark V2 USB Enhancer 7.1 Surround Gaming Kulaklık
Razer BlackShark V2 USB Enhancer 7.1 Surround Gaming Kulaklık fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
1508 tl idi 1 haftadır. kusura bakmayın. ben bekodan 1289 TL'ye aldım 2 gün önce. siliyorum linkiattığınız kulakılık 2000TL
yılsonuna yaklaştıkça uçmaya başladı bile fiyatlar. Ocak ayından sonra sonumuz hayır olsun1508 TL idi 1 haftadır. kusura bakmayın. ben bekodan 1289 TL'ye aldım 2 gün önce. siliyorum linki
Hiç post attınız mı hocam epeydir arıyorum süper fiyattan almışsınız1508 TL idi 1 haftadır. kusura bakmayın. ben bekodan 1289 TL'ye aldım 2 gün önce. siliyorum linki