Hangisi güzeldir?Bir tane studyo kulaklığı kullan
Baktım fiyatlara da uygunmuş aslında. Cloud 2 ölürse bir de onları deneyeyim.Bir tane studyo kulaklığı kullan sonra cloud 2 ye dön bakalım Daha iyisini kullanmadığın için sesi iyi geliyor şu anda sana. Mikrofon kullanacağım diye arkadaşlarla oyun oynarken takıyorum ben bir tek. Yoksa takılacak kulaklık değil cloud 2 de.
dt 770 pro başlangıç için mükemmel bir kulaklık. Eğer anfin yoksa 250 ohm olan modelini alma. 32 ohm luk modeli olabilir. dt990 pro da fiyat performans ürünü.Hangisi güzeldir?
ben geçen sene 878tl'ye almıştım cloud 2'yi üç gün sabredemedim direkt iade ettim rezil bi kulaklıkArkadaşlar alın alın vallahi alın bakın cidden bu fiyata çok güzel
hocam bu ekran kartımıda yıl geçtiçe daha iyisi çıkşın 2009 model bose kualklık getiririm aklın çıkar bu ne güzel ses diye
Sen beğenmedin diye rezil olmuyorben geçen sene 878tl'ye almıştım cloud 2'yi üç gün sabredemedim direkt iade ettim rezil bi kulaklık
Kingston ile HP arasında hiçbir fark yok dostum şehir efsanesi o.hp satın aldı hyper xi kullanım kılavuzunda ps4 uyumlu yazıyorsa hp ps5 uyumlu yazıyorsa hp üretimi imiş,kutuda da yazıyomuş hp inc diye
kingston bulursanız malzeme kalitesi üst seviye bence alınır, rahat güzel kulaklık fiyatda fena değil bence .
Cloud 2 mi Bu mu?ARKADAŞLAR LÜTFEN AŞŞAĞIDA Kİ YORUMLAYI OKUYUN.