Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 3204₺---HyperX Cloud II Core Wireless

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,616
İsim
Kerem Çavuş
Cloud core wireless kullandım 1. Versiyonu ses kalitesi cloud 2 ye yakındı

bextrium

80+
HyperX Cloud II Core Wireless - PC için Oyun Kulaklığı, DTS Kulaklık: X Spatial Audio, Memory Foam Ear Pads, Siyah 3204₺

Yaklaşık 4 aydır kulanıyorum, çok memnunum. Ses kalitesi ve malzeme kalitesi gayet yeterli. Ses seviyesi bir tık az ama onuda equalizer A.P.O ile çok rahat çözdüm. Pubg, Cs2vb oyunlarda çok kolaylaştırıyor işimi. Şarj süresi yazdığı gibi gerçektende 80 saat. Kumaş ped çıkmıyor içinden, sadece deri ped var. Cloud 2 kabloludan geçtim bu kulaklığa, hiç pişman değilim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
kerem akcan
Yaklaşık 4 aydır kulanıyorum, çok memnunum. Ses kalitesi ve malzeme kalitesi gayet yeterli. Ses seviyesi bir tık az ama onuda equalizer A.P.O ile çok rahat çözdüm. Pubg, Cs2vb oyunlarda çok kolaylaştırıyor işimi. Şarj süresi yazdığı gibi gerçektende 80 saat. Kumaş ped çıkmıyor içinden, sadece deri ped var. Cloud 2 kabloludan geçtim bu kulaklığa, hiç pişman değilim.
hocam ben kulaklıgı amazondan aldım sonraki gün geldi. equlizer ayarlarını gösterebilirmisin oyun için. playstationda ses kalitesini sevmedim. bilgisayarda idare eder ama iade edip bu modellerden birine geçmeyi düşünüyorum hangisini önerirsiniz. birde kulaklıgı yaklaşık 5-6 sattir kullanmama rağmen uygulamasında şarjı hala %100 olarak görünüyor.

Razer BlackShark V2​

SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless​

HyperX Cloud II Wireless​

Mesaj otomatik birleştirildi:

bu cloud ii wireless'i kullanan başka arkadaşlar varsa bana yazabilir mi

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yusuf
hocam ben kulaklıgı amazondan aldım sonraki gün geldi. equlizer ayarlarını gösterebilirmisin oyun için. playstationda ses kalitesini sevmedim. bilgisayarda idare eder ama iade edip bu modellerden birine geçmeyi düşünüyorum hangisini önerirsiniz. birde kulaklıgı yaklaşık 5-6 sattir kullanmama rağmen uygulamasında şarjı hala %100 olarak görünüyor.

Razer BlackShark V2​

SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless​

HyperX Cloud II Wireless​

Mesaj otomatik birleştirildi:

bu cloud ii wireless'i kullanan başka arkadaşlar varsa bana yazabilir mi
knk ben razer kullandım yakın arkadaşımda da hyperx cloud 2 var. Artık üreticilerin şunu anlaması lazım. Suni deri pedler insanlara işkence çektiriyor. Kutu içinde artık hem suni deri hem de kumaş ped olması gerekmiyor şart bu artık. Corsair gibi bazı markalarım kutu içinden çıkıyor ve bu detaylar müşteriye değer verdiklerini gösteriyor. Burada bir tercih yapman lazım deri ve kumaş ped arasında. şuan arctis 1 kullanıyorum ve yükseltirsem kesinlikle yine steelseries alırım. Kablo takıntın yoksa geçen biri pro modelini atmıştı sıcak fırsatlara. baya iyi bir kulaklık.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
Mert ash
bir şey sormak istiyorum mikrofonu çok basslı ve bassını kısamıyorum uygulamasından yapılabiliyor mu

Top Bottom