BatuhanKocak
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
doğrudur hocam.Pubg biraz çöp oyun biliyon mu, lobide %100 işlemci kullanan başka oyun gormedim
doğrudur hocam.Pubg biraz çöp oyun biliyon mu, lobide %100 işlemci kullanan başka oyun gormedim
Bende de cloud serisinden alpha kablosuz var. Dediğin gibi padler inanılmaz yakıyor. Tek sorunu da o. O nedenle beyerdynamic'ten ayrılamıyordum. Tavsiyen üzerine padleri aldım. Bakalım nasıl. Şu firmalar bir türlü vazgeçemedi çakma deri işinden. Üst düzey Kulaklıklarla birlikte hiç değilse 2 tür de gönderiyorlar da bu orta segmentte genelde hep çakma deri geliyor. Zaten koca kulaklıyım...Ben de Cloud 2 Wireless kullanıyorum. Deri padler terlettiği için direkt bunu aldım ve ilk günden beri kullanıyorum. Steel Series kumaşının neredeyse aynısı. Deri gibi terletmiyor ve soyulma vs. yok. Tavsiye ederim.
Link
Ayrıca Cloud 2'yi tavsiye ederim. Cloud 3 'de daha iyisidir diye düşünüyorum.
Cs, valorant veya COD gibi oyunlarda denedin mi?doğrudur hocam.
Cs, valorant veya COD gibi oyunlarda denedin mi?
aynı sorun var 2 gün önce aldım iade edicem kulaklığı kesinlikle almayın.bu kulaklık ilgili konu görürsem hakkında yazmaya ant içtim.. kesinlikle almayın çok çok kötü oyun sesleri ayak sesleri, araç sesleri vs.vs hiç duyulmuyor. örnek pubg'de adam 10 metre yanıma gelmiş beni öldürüyor ve benim hiç haberim olmuyor.. normal müzik veya video seslerde iyi fakat oyun için çok çok kötü almayın.