Neler Yeni

🔥İndirim HyperX Cloud III Wireless Red/Black 4.784 tl.

Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Dax Saz
Ben de Cloud 2 Wireless kullanıyorum. Deri padler terlettiği için direkt bunu aldım ve ilk günden beri kullanıyorum. Steel Series kumaşının neredeyse aynısı. Deri gibi terletmiyor ve soyulma vs. yok. Tavsiye ederim.

Link

Ayrıca Cloud 2'yi tavsiye ederim. Cloud 3 'de daha iyisidir diye düşünüyorum.
Bende de cloud serisinden alpha kablosuz var. Dediğin gibi padler inanılmaz yakıyor. Tek sorunu da o. O nedenle beyerdynamic'ten ayrılamıyordum. Tavsiyen üzerine padleri aldım. Bakalım nasıl. Şu firmalar bir türlü vazgeçemedi çakma deri işinden. Üst düzey Kulaklıklarla birlikte hiç değilse 2 tür de gönderiyorlar da bu orta segmentte genelde hep çakma deri geliyor. Zaten koca kulaklıyım...

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
ulaş dursun
bu kulaklık ilgili konu görürsem hakkında yazmaya ant içtim.. kesinlikle almayın çok çok kötü oyun sesleri ayak sesleri, araç sesleri vs.vs hiç duyulmuyor. örnek pubg'de adam 10 metre yanıma gelmiş beni öldürüyor ve benim hiç haberim olmuyor.. normal müzik veya video seslerde iyi fakat oyun için çok çok kötü almayın.
aynı sorun var 2 gün önce aldım iade edicem kulaklığı kesinlikle almayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunun yerine de ne alınır ki Arctis nova 7 7000Tl olmuş vay be

nirvana08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Cihan G.
Kablolu aldım cloud 3 iki gündür kullanıyorum gayet iyi kulaklık kablosuzda bir fark var mıdır bilemem ama kötü kulaklık falan değil benim aldığım paralara da alınabilecek en iyi kulaklık bana kalırsa. Ses kişiden kişiye çok farklılık gösterir bunu unutmayın sadece tavsiye ile kulaklık alınmaz. Kimi çok beğeniyor kimi kötülüyor kimi çöp diyor denemek lazım yoksa bu şekilde hiçbir kulaklığı alamazsınız

Top Bottom