Neler Yeni

🔥İndirim HyperX Cloud III Wireless Red/Black 4.784 tl.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Batuhan
PUBG için cloud 2 aldım özellikle 50 metreden duyuluyo şakasız 3 sene olacak

bende 5 yıldır kullanıyorum 3ü alalı iki ay oldu. fakat anlatmak istediğim hyper 2 ile 3ün arasında özellikle oyun oynarken oyun içi sesler çok çok kötü. mesela hyper 2de pubgde 10 metre adamın kit basmasını bile duyuyordum nerdeyse ama bu hyper 3 denen kulaklıkta 50 metre çatışmayı bile zar zor duyuyorum ama müzik dinleme ve dc gibi yerlerde süper.

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
bende 5 yıldır kullanıyorum 3ü alalı iki ay oldu. fakat anlatmak istediğim hyper 2 ile 3ün arasında özellikle oyun oynarken oyun içi sesler çok çok kötü. mesela hyper 2de pubgde 10 metre adamın kit basmasını bile duyuyordum nerdeyse ama bu hyper 3 denen kulaklıkta 50 metre çatışmayı bile zar zor duyuyorum ama müzik dinleme ve dc gibi yerlerde süper.
İlginç ne varsa eskilerde var o zaman

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
Hocam şuna doyduk artık ülkede indirim diye bir şey yok bindirim diye bir şey var alıcı karda değil satıcı her zaman kârda geçmiş olsun herkese indirim beklemeyin yalan dolan hep. @4060fetişlidinazor
Mesaj otomatik birleştirildi:

PUBG için cloud 2 aldım özellikle 50 metreden duyuluyo şakasız 3 sene olacak
Kesinlikle beni oyunda hile sanıyorlardı cloud 2 ile valo CS 2 de deli manyak info kasiyordum info veriyordum cloud 3 o kadar iyi değil kötü hatta.

Son düzenleme:

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
peki oyunlardaki araç, ayak sesi, mermi sesleri falan bu tarz sesler nasıl geliyor?
mermi sesleri fazla ayak sesleri azdı ses aygıt yöneticisinden ayar var onu açıtım silah sesleri azaldı ayak sesleri artı. Ses sorunları var ama biraz kurcalayıp ayar yaparsanız ciddi anlamda gerçek performansını veriyor kulaklık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Batuhan
mermi sesleri fazla ayak sesleri azdı ses aygıt yöneticisinden ayar var onu açıtım silah sesleri azaldı ayak sesleri artı. Ses sorunları var ama biraz kurcalayıp ayar yaparsanız ciddi anlamda gerçek performansını veriyor kulaklık.
çok uğraştım hocam artık sıkıldım ve pes ettim o yüzden idare edicem ilerleyen günlerde ya hyper 2 alıcam yada diğer seçeneklere bakıcam teşekkürler.

Riyo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Rian Abdullah
eğer pubg de ses kasamıyorsanız bu videoyu izleyin
şuan cloud 3 wireless kullanıyorum sırf pubg için değiştiricektim, biraz araştırdıktan sonra bu video ilaç gibi geldi
rampage fury x kullanıyordum. bu kulaklıkta direkt loudness equalizations özelliğini açıp daha iyi ses kasılıyordu. cloud 3 te desteklemiyor heralde öyle birşeydi o yüzden videodaki program işinizi görüyo. kulakiçi kulaklıklarda da çalışıyor

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
çok uğraştım hocam artık sıkıldım ve pes ettim o yüzden idare edicem ilerleyen günlerde ya hyper 2 alıcam yada diğer seçeneklere bakıcam teşekkürler.
Şuan memnunum ya hyperx 2 de eskide kaldı hocam.

eğer pubg de ses kasamıyorsanız bu videoyu izleyin
şuan cloud 3 wireless kullanıyorum sırf pubg için değiştiricektim, biraz araştırdıktan sonra bu video ilaç gibi geldi
rampage fury x kullanıyordum. bu kulaklıkta direkt loudness equalizations özelliğini açıp daha iyi ses kasılıyordu. cloud 3 te desteklemiyor heralde öyle birşeydi o yüzden videodaki program işinizi görüyo. kulakiçi kulaklıklarda da çalışıyor
bende cloud 3 var loudness equalizations destekliyor açtım

Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Forumtirt
İlgilendiği Kategoriler
.
bu kulaklık ilgili konu görürsem hakkında yazmaya ant içtim.. kesinlikle almayın çok çok kötü oyun sesleri ayak sesleri, araç sesleri vs.vs hiç duyulmuyor. örnek pubg'de adam 10 metre yanıma gelmiş beni öldürüyor ve benim hiç haberim olmuyor.. normal müzik veya video seslerde iyi fakat oyun için çok çok kötü almayın.
Pubg biraz çöp oyun biliyon mu, lobide %100 işlemci kullanan başka oyun gormedim

Riyo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Rian Abdullah
Şuan memnunum ya hyperx 2 de eskide kaldı hocam.

bende cloud 3 var loudness equalizations destekliyor açtım
zaten açabiliyorumda daha kötü oluyo o yüzden programı kullanıyorum pubg de

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
  • Beğen
Reaksiyonlar: Riyo