cNk' 80+ Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 12 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim CENK BAYHAN 7 Nisan 2020 #1 Başlıktada yazdığı gibi iki kulaklık arasında kaldım biri usb li diğeri kablosuz kullanan varsa ikisinide yardımcı olabilir mi ?
Başlıktada yazdığı gibi iki kulaklık arasında kaldım biri usb li diğeri kablosuz kullanan varsa ikisinide yardımcı olabilir mi ?
Mehmet Akif 80+ Bronze Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1,559 Dahası Reaksiyon skoru 944 İsim Mehmet Akif İnandı 7 Nisan 2020 #2 Corsair void pro bence daha iyi dilerseniz incelemesi izleyebilirsiniz
cNk' 80+ Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 12 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim CENK BAYHAN 7 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Mehmet Akif yazmış: Corsair void pro bence daha iyi dilerseniz incelemesi izleyebilirsiniz Devamı için tıklayın... Teşekkür ederim incelee olarak bakmıştım kullanıcı varsa kıyas konusunda daha iyi olucak sanırım
Mehmet Akif yazmış: Corsair void pro bence daha iyi dilerseniz incelemesi izleyebilirsiniz Devamı için tıklayın... Teşekkür ederim incelee olarak bakmıştım kullanıcı varsa kıyas konusunda daha iyi olucak sanırım
Tembel Profösör 80+ Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 218 Dahası Reaksiyon skoru 69 İsim İsimsiz 7 Nisan 2020 #4 Tartışmasız dış görünüş olsun bas olsun void pro
thelordof 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 283 Dahası Reaksiyon skoru 264 Konum Ank İsim Samet 8 Nisan 2020 #5 Benim tercihim de Void Pro olur.
White Ravens 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 11,288 En İyi Cevap 5 8 Nisan 2020 #6 HyperX Cloud'un mikrofonu çok kötü
Knife 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 305 Dahası Reaksiyon skoru 260 Konum ankara İsim Derin Berkoz 8 Nisan 2020 #7 Corsair void Pro daha canlı ve daha iyi design edilmiş
cNk' 80+ Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 12 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim CENK BAYHAN 8 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #8 White Ravens yazmış: HyperX Cloud'un mikrofonu çok kötü Devamı için tıklayın... Genellikle yayıncılar bu iki markayı kullanıyor ama mikrofon olayını duymamıştım peki ses olayı nasıl FPS oyunlarında
White Ravens yazmış: HyperX Cloud'un mikrofonu çok kötü Devamı için tıklayın... Genellikle yayıncılar bu iki markayı kullanıyor ama mikrofon olayını duymamıştım peki ses olayı nasıl FPS oyunlarında
BALANCE 80+ Bronze Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1,170 8 Nisan 2020 #9 Bir HyperX Cloud ll kullanıcısı olarak. Corsair seçmeni tavsiye ederim ?
GoktugGecer 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 536 Dahası Reaksiyon skoru 311 Yaş 27 Konum İstanbul İsim Göktuğ Gecer Facebook 100006001727289 8 Nisan 2020 #10 Biraz daha bütçe zorlanıp Arctis 1 Wireless alırsanız tadından yenmez.
White Ravens 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 11,288 En İyi Cevap 5 8 Nisan 2020 #11 cNk' yazmış: Genellikle yayıncılar bu iki markayı kullanıyor ama mikrofon olayını duymamıştım peki ses olayı nasıl FPS oyunlarında Devamı için tıklayın... Sesten yana pek sıkıntısı yok. Fiyatına eş kalitede. Ama mikrofonu gerçekten çok kötü. HyperX alırsan, ilk zamanlar takmazsın ama, Daha sonradan yanına ekstra mikrofon alman gerekir. HyperX + Mikrofon parası vermek yerine, o bütçe ile kaliteli bir ürün almak en doğrusu.
cNk' yazmış: Genellikle yayıncılar bu iki markayı kullanıyor ama mikrofon olayını duymamıştım peki ses olayı nasıl FPS oyunlarında Devamı için tıklayın... Sesten yana pek sıkıntısı yok. Fiyatına eş kalitede. Ama mikrofonu gerçekten çok kötü. HyperX alırsan, ilk zamanlar takmazsın ama, Daha sonradan yanına ekstra mikrofon alman gerekir. HyperX + Mikrofon parası vermek yerine, o bütçe ile kaliteli bir ürün almak en doğrusu.
cNk' 80+ Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 12 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim CENK BAYHAN 9 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #12 GöktugGecer yazmış: Biraz daha bütçe zorlanıp Arctis 1 Wireless alırsanız tadından yenmez. Devamı için tıklayın... Şuan arctis 1 wireless daha uygun void pro ya göre ?
GöktugGecer yazmış: Biraz daha bütçe zorlanıp Arctis 1 Wireless alırsanız tadından yenmez. Devamı için tıklayın... Şuan arctis 1 wireless daha uygun void pro ya göre ?
cNk' 80+ Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 12 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim CENK BAYHAN 9 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #13 Balance yazmış: Bir HyperX Cloud ll kullanıcısı olarak. Corsair seçmeni tavsiye ederim ? Devamı için tıklayın... Void Pro almıştım zaten ama oyunlardaki EQ ayarlarını bir tür çözemedim yardımcı birşeyde bulamadığımdan acaba onu mu alsam satıp düşüncesi oluştu açıkcası
Balance yazmış: Bir HyperX Cloud ll kullanıcısı olarak. Corsair seçmeni tavsiye ederim ? Devamı için tıklayın... Void Pro almıştım zaten ama oyunlardaki EQ ayarlarını bir tür çözemedim yardımcı birşeyde bulamadığımdan acaba onu mu alsam satıp düşüncesi oluştu açıkcası