HyperX Cloud III alınır mı?

xelss

80+
Reaksiyon skoru
2
hyperx cloud 3e herkes tiz ve baslar çok kötü vs vs demiş. bazı incelemelerde ekolayzer ayarı yapıldıktan sonra bu sorunu çok çok düşürebileceğimizi ve ayarı yapılmış cloud3 ün üst segment kulaklıklara ulaşabildiğini söylüyorlar. bir de 50k laptop aldım üniye başlıcam sizce wireless kulaklık almak mantıklı mı bu fiyatlara 5-6k

diğer bi beğendiğim model ise asus pelta ama bu modelin pedleri sanırsam türkiyede yok o yönden büyük bir eksi benim için

hyperx cloud 3e herkes tiz ve baslar çok kötü vs vs demiş. bazı incelemelerde ekolayzer ayarı yapıldıktan sonra bu sorunu çok çok düşürebileceğimizi ve ayarı yapılmış cloud3 ün üst segment kulaklıklara ulaşabildiğini söylüyorlar. bir de 50k laptop aldım üniye başlıcam sizce wireless kulaklık almak mantıklı mı bu fiyatlara 5-6k
Alınır.

Kendim hyperx cloud 2 kullanıyorum. Arkadaşım ikinci el sistem alırken yanında cloud 3 kablolu geldi. İkisinide denemiş biri olarak 2nin yanına yaklaşabileceğini düşünmüyorum.

Kullanıyorum eqdan sonra baya iyi ses vermeye başladı müzikler filan tatmin ediyor

teşekkürler sanırım cloud 3 alıcam yanına da mouse olarak gladius III wireless düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,996
Üyeler
194,773
Son üye
Stings
Geri