yusufsmsek
80+
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar.
Ben 1 hafta önce altta linkini bıraktığım kulaklığı indirim ve kuponla satın aldım. yalnız sistemimi yeni topladığım için kutusunu açıp kullanamadım.
sizlere sormak istediğim soru DTS X nedir? şuan bu linkte ki kullaklıkta 7.1 yok mu? arasında ki fark nedir. genellikle fps ağırlıklı olarak cs oynuyorum bana sorun yaşatır mı?
www.teknosa.com
Ben 1 hafta önce altta linkini bıraktığım kulaklığı indirim ve kuponla satın aldım. yalnız sistemimi yeni topladığım için kutusunu açıp kullanamadım.
sizlere sormak istediğim soru DTS X nedir? şuan bu linkte ki kullaklıkta 7.1 yok mu? arasında ki fark nedir. genellikle fps ağırlıklı olarak cs oynuyorum bana sorun yaşatır mı?

Hyperx Cloud III Kırmızı Gaming Headset 727a9aa Mikrofonlu Kablolu Oyuncu Kulaklığı Fiyatı ve Özellikleri
Hyperx Cloud III Kırmızı Gaming Headset 727a9aa Mikrofonlu Kablolu Oyuncu Kulaklığı fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Hyperx Cloud III Kırmızı Gaming Headset 727a9aa Mikrofonlu Kablolu Oyuncu Kulaklığı en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.