Neler Yeni

HyperX Cloud III Nasıldır ? alınır mı?

CptSpork

80+ Bronze
C3 Wireless iyidir üzmez tavsiye ederim. 2300 çok iyi fiyat özellikle

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Yunus Emre Uzun
İyi akşamlar 2.elden KFG Mevcut sıfır açılmamış 2.3kya cloud III buldum sizce alınır mı?
veya onun yerine bunumu almalıyım
buda aynı kfg sıfır açılmamıış 2k
kablosuzsa kullanıyorum memnunum forumda olan ses az muhabbeti bir tık doğru güzel bir eq ayarı yaptım çok memnunum şu konuda mevcut daha birkaç saat önce bir arkadaş daha sormuştu https://forum.donanimarsivi.com/kon...460100-r3m1-kablolu-kulaklik-4279-tl.1082084/

frozen_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Yiğit Karakuzu
Ben cloud 3 tercih ederdim. FPS oyunları için birebir.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
sıfır ve acılmamıs ıcın bedava fıyat mıllet 3.2k dan falan almısdı hep

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
HasHoca

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Palo DAYI 👑

80+ Gold

frozen_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Yiğit Karakuzu

Baklava

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Taylan Güner
Cloud 3 kullanıyorum memnunum . Cloud 3 iyidir
knk ben cs fln oynuyon onun için istiyorum birde müzik dinliyorum . sende böyle aldım ama şusu kötü dediğin bir şey varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende c3 kablolu kullanıyorum gayet güzel.
knk ben cs fln oynuyon onun için istiyorum birde müzik dinliyorum . sende böyle aldım ama şusu kötü dediğin bir şey varmı

frozen_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Yiğit Karakuzu

Yok hocam kötü dediğim bir şey yok. Müzik tarafından kötü diyorlar ama bence gayet yeterli çok müzik sevdalısı değilsen. FPS oyunlarına gelecek olursak zaten lafım yok.

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
HasHoca

CS ve Valo için muazzam bir kulaklık . Hile gibi adamların yerini gösteriyor . Benim kötü dediğim nokta ise Battlefield 1 oyncusuyum ve heryerde patlamalar olduğu için ses kasma olayı pek başarılı olmuyor orda . Yani sesleri çok ayrıştıramıyor diyebiliriz . Müzik konusu ise eğer Pioneer performansı beklemiyor San tatmin eder .
Ha birde kulaklık kulağa baskı yapmıyor ama kafaya biraz yapıyor haberin olsun .

Top Bottom