HyperX Cloud III S Wireless vs II Core Wireless vs Razer BlackShark V2 X

Daemonis

80+
Reaksiyon skoru
55
Arkadaşlar ses kasma için alacağım. Müzik pek önemli değil sizce ne almam gerek? Cloud II ile III arasında fark var mı?

cloud ii core, cloud 3 serisinin core modelidir
cloud core, cloud 2 serisinin core modelidir

cloud ii core ile cloud iii wireless aynıdır, sadece cloud iii wireless daha geniş ve büyük, haliyle bir tık daha rahat, bir de bataryası 40-50 saat daha uzun gidiyor

Razer ürünlerini ise uzun zaman önce almayı bıraktım :D

cloud ii core, cloud 3 serisinin core modelidir
cloud core, cloud 2 serisinin core modelidir

cloud ii core ile cloud iii wireless aynıdır, sadece cloud iii wireless daha geniş ve büyük, haliyle bir tık daha rahat, bir de bataryası 40-50 saat daha uzun gidiyor

Razer ürünlerini ise uzun zaman önce almayı bıraktım :D
Dayı şimdi ben bunu tablette kullanacağım. Hangisini almalıyım. Kafam karıstı. Bende zaten blackshark var ondan geçeceğim. geçmeye değer mi yani?

Core ürünleri yanlış bilmiyorsam ana ürünlerin bir düşük modeli.
Öyle değilse, fiyat olarak hangisini daha ucuza bulursan onu al.

- Sıralaman şöyle olsun ; Cloud III Wireless > Cloud II Wireless > Core serileri

Razer önermem, kötülüğünden değil, Cloud serisi çok daha iyi olduğu ve F/P olduğu için.

Razer sağlamlık konusunda pek iyi değil diye biliyorum. Ben bildiğim kısım olan hyperx ürünleri için konuşayım öncelikle cloud 2 core wireless ile cloud 3 S wireless ürünlerine sahibim ve bu kulaklığı alanların yapacağı gibi cs2 gibi bir fps oyunu oynuyorum yani önceliğim ses kasmak. İki kulaklık arasındaki en büyük fark konfor farkı. Cloud 2 core modelini ilk aldığımda çoğu kişi gibi rahatsız edici bulmuştum kafama ciddi baskı yapıyordu hatta bu sebepten iade edenler bile var ama kulaklığa zamanla alışıyorsunuz artık normal geliyor. Cloud 3 S de bu sorun yok mesela yukarda arkadaşın dediği gibi kulaklık oldukça büyük bu hem padleri olsun hem kafa bandı olsun hem ayarlanabilirliği olsun. Büyüklük beraberinde ağırlık da getiriyor tabii ama önemli olan kafaya vermiş olduğu baskı. Bu baskı cloud 3 S de çok iyi bir değerde yani gramaj olarak 340 gr da olsa bir işe odaklandığınzda kafanızda olduğunu unutuyorsunuz. Cloud 3 S wireless modelinin sunduğu bir diğer avantaj da bt özelliği ve pil süresi. Cloud 3 S 120 saat batarya sunuyor eğer bt ile bağlarsanız bu süre 200 e çıkıyor ve bu değer çin mallarına kıyasla gerçek bir değer. Cloud 2 core modeli de pil konusunda başarılı o da 80 saat batarya süresi sunuyor. Mikrofon konusunda cloud 3 S modeli daha iyi bir deneyim sunuyor ve 2 mikrofonla geliyor biri dahili diğeri boom mikrofon. Eğer bas konuşla oyun oynayacaksam dahili mikrofonu kullanıyorum kolaylık sağlıyor görüş alanımda bir mikrofon görmüyorum. Her iki kulaklıkta alüminyum gövdeyle geliyor ve dayanıklılar fakat bu konuda da Cloud 2 Core modeli bir adım geride çünkü menteşeler vida ile sabitlenmiş. Cloud 3 S in dongle'ı type c ile geliyor type c girişi olmayan kasalar için usb a dönüştürücü koymuşlar bu da ufak bir detay olsun. Cloud 2 core usb a dongle'a sahip. Aşağıya ikisinin bir arada olduğu resmi koyuyorum farkı daha rahat anlayabilmeniz adına. Her iki kulaklıkta ses kasma konusunda ve genel kullanımda işinizi görür hatta yayın ve video amaçlı mikrofonundan da faydalanabilirsiniz ama konfor gibi sebepler sebebiyle cloud 3 s benim tercihim.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-02-17 at 07.06.45.webp
    WhatsApp Image 2026-02-17 at 07.06.45.webp
    126.1 KB · Hit: 15
Dayı şimdi ben bunu tablette kullanacağım. Hangisini almalıyım. Kafam karıstı. Bende zaten blackshark var ondan geçeceğim. geçmeye değer mi yani?
cloud core ii wirelesste bluetooth yok zaten, mecburen 3s alacaksın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,111
Üyeler
189,035
Son üye
theteddy61
Geri