Neler Yeni

HyperX Cloud III vs Razer BlackShark V2 X

LepHa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Zülküf
Bütçe
3000
Bütçem 2000-3000 TL arası.

Oyun olarak LoL, Valorant, CS, zaman zaman hikayeli oyunlar oynayan birisiyim.
Rekabetçi oyunlarda yüzümü kara çıkarmasın ses kasabileyim istiyorum.
Müzik falan dinlediğimde kulağımı rahatsız etmesin, ses kulağa hoş gelsin yeter.
Hikayeli oyunlarda ise ambiyansı hissetirebilsin yeterli.
Tabii en önemlisi de mikrofonu Discord, meeting gibi uygulamalarda karşıya net gitsin.
Benim için önemli olan kriterler bunlar sizce bu bütçe ile alınabilecek bu iki kulaklıktan hangisini tercih etmeliyim. Bu fiyat bandında başka kulaklık varsa önerebileceğiniz önerilere açığım.

https://www.amazon.com.tr/dp/B089SS...N47XPWKLK&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it&th=1

https://www.amazon.com.tr/dp/B0C3BS...47XPWKLK&psc=1&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it

Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Yuzarsef
cloud 3 f/p ürünüdür razer pahalı ama kalite ürünüdür ben bütçe sıkıntım yoksa 1 tane cloud 3 alacağıma gider 2 tane alırım çünkü razer benim gözümde değersiz.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,011
İsim
Emir
Razer blackshark v2x kötü bir kulaklık.Herkes ne buluyorda övüyor onu anlayamıyorum.Genel olarak razer kulaklıklarda malzeme kalitesi kötü ve ses performansı geride.

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Ahmet Berat AĞCA
Razer i 1900 e bulabiliyorsun şuan. 2200 çok fazla onun için.
Cloud 2 yi de 3 ü de uzun zamandır kullanıyorum. Ses kasmak konusunda fiyatının çok üstünde ancak dinamik aralık konusu yüzünden müziklerde günü kurtaracak seviyede. Tercihimi buna göre yaptığımdan mutluyum.
Şu da bazen indirime giriyor ancak adam düzgün inceleyen olmadığından kalitesi, kullanım profili vs. hakkında bilgim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,291
Üyeler
163,634
Son üye
liv24
Top Bottom