Neler Yeni

Yardım Hyperx Cloud III wireless alınır mı?

Vidor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
furkan
Arkadaşlar merhaba, geçen gün ben de forumdakiler gibi 3250 TL'ye Hyperx Cloud 3 wireless sipariş ettim. Kulaklık henüz gelmedi. Ben bu kulaklığı hikayeli oyunlar ve günlük kullanım ( film, müzik, youtube vb.) için kullanmayı planlıyorum. Bu kulaklık kriterlerime uygun mu? Yoksa başka kulaklık mı almalıyım? Kuryeye kargoyu almadan iade edelim diyebilirim. Çünkü bu kulaklık sadece fps oyunu için yazan yorumlar gördüm. Lütfen kulaklık sahibi arkadaşlar yardım etsin.

Son düzenleme:

shaccho

80+
Aynı kulaklığı kullanıyorum hikayeli oyun oynamadım hiç valorant oynuyorum oldukça iyi ses veriyor müzikler'de bass arıyorsan bu kulaklık sana göre değil fps için yapılmış bir kulaklık fakat eq ayarı yaparsn müzik için de olabilir rahatlık olarak vs çok iyi şarj süresini saymıyorum bile :D

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Burak Çetin
Ben her işimi bu kulaklıkla yapıyorum rahatsızlık duymuyorum 2 katı fiyatına daha güzel kulaklıklar var evet günlük kullanım için ama bana yeterli geliyor.

M.Barisk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Barış
Daha dün aldım ve deneyimledim kesinlikle öneririm fazla bass'ın olduğunu söyleyemem ama tatmin ediyor pişman olmazsın tizler cristal gibi çok keskin ve fark edilir mikrofonuda üst segment olduğunu söyleyebilirim açıkçası fiyatına göre çok lüks bir kulaklık bana göre
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha dün aldım ve deneyimledim kesinlikle öneririm fazla bass'ın olduğunu söyleyemem ama tatmin ediyor pişman olmazsın tizler cristal gibi çok keskin ve fark edilir mikrofonuda üst segment olduğunu söyleyebilirim açıkçası fiyatına göre çok lüks bir kulaklık bana göre
ayrıca 120 saat batarya ömründen bahsediyoruz

Vidor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca 120 saat batarya ömründen bahsediyoruz
Hikayeli bir oyunda deneyimlediniz mi? Çıkan sesler yeterli olacak mıdır?

M.Barisk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Barış
Hikayeli bir oyunda deneyimlediniz mi? Çıkan sesler yeterli olacak mıdır?
Hikayeli oyunda denemedim ama tatmin edeceğinden eminim fps tarzı oynamıyorsanız veya hikaye/film izleyecekseniz DTS Soundunbound yazılımı var ayrı bi ses katıyor :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,026,612
Üyeler
162,715
Son üye
emojio