Hyperx Cloud III wireless alınır mı?

Demrenbt

80+
Reaksiyon skoru
5
Başlıkta belirttiğim gibi Hyperx Cloud III wireless alınır mı? yoksa önerdiğiniz başka bir kulaklık varmı

Başlıkta belirttiğim gibi Hyperx Cloud III wireless alınır mı? yoksa önerdiğiniz başka bir kulaklık varmı
Cloud 3 cloud 2 den daha iyi bir mikrofona sahip ama ses kasma konusunda bana göre hala cloud 2 çok daha iyi. Ama ayar yaparak ses kasma konusunda çok güzel hale geliyor .

Sizce en iyisi kulaklık hangisi konfor ve ses kasması ses kalitesi özelliği olarak mikrofon çok önemli değil

Mikrofon kalitesi nasıl bide kafanı ağrıtıyormu çok uzun süre takınca?
ağrıtmıyo ama biraz kucuk bence yukseklıgı kafama deyiyo yani ust tarafı ama benim kafadanda kaynaklı olabilir mikrofon iyi aga valla denemedim hic ama istersen arıyım deniyelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cloud 3 cloud 2 den daha iyi bir mikrofona sahip ama ses kasma konusunda bana göre hala cloud 2 çok daha iyi. Ama ayar yaparak ses kasma konusunda çok güzel hale geliyor .
nası bi ayar reis ben sadece fx sound diye bişey indirdim ondan gaminge alıyom

alinir

ağrıtmıyo ama biraz kucuk bence yukseklıgı kafama deyiyo yani ust tarafı ama benim kafadanda kaynaklı olabilir mikrofon iyi aga valla denemedim hic ama istersen arıyım deniyelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nası bi ayar reis ben sadece fx sound diye bişey indirdim ondan gaminge alıyom
Dolby atmos indir ucuz bir ücreti var oradan ayar çek daha güzel oluyor

Geri