Neler Yeni

Rehber HyperX Cloud III Wireless Kulaklıklar için En İyi Ayarlar

Ayarlar işe yaradı mı?

• EVET

• HAYIR

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Vouxy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Burak Çetin
Yapmadı hocam satın al diyor sil yükle falan mı yapmalıyım sıfır aldım ürünü teknosadan ama bana geldiğinde şarjı yüzde 79 du büyük ihtimalle iade ürün sorun yok tertemiz ama acaba diğer arkadaş mı lisansladı nası çalışıyor o sistem
Hocam usb kablosuyla dener misiniz?

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Yunus Emre Uzun
Hocam usb kablosuyla dener misiniz?
Deneyip geridönüş yapacağım hocam usb kablosunu takıp direkt kulaklığı çtığımda otomatik kablolu moda geçiriyor de mi hocam mod değiştirme gibi bir durum var mı

Vouxy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Burak Çetin
Deneyip geridönüş yapacağım hocam usb kablosunu takıp direkt kulaklığı çtığımda otomatik kablolu moda geçiriyor de mi hocam mod değiştirme gibi bir durum var mı
Hocam mod değil de zaten kablo normalde sadece sarj için kullanılıyor dongle da takılı olmalı yani ama ngenuity de kabloyla bağlayıp güncellemeleri yapmadıysanız diye söylüyorum.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Yunus Emre Uzun
Hocam mod değil de zaten kablo normalde sadece sarj için kullanılıyor dongle da takılı olmalı yani ama ngenuity de kabloyla bağlayıp güncellemeleri yapmadıysanız diye söylüyorum.
hocam ingenuty üzerinde programın kendi yazılımı 5. 28. 1. 0 kulaklığın yazılımı headset hardware diyor o v3.1.0.9 06B7 diyor güncelleme için kendi içinden çıkan kabloyla kulaklığı pc ye bağlıyorum ama bu seferde görmüyor çünkü dongle ı nasıl takacağım usb a dönüştürücüsünü kabloda kullandım iki ucu typc başka kablo mu bulayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu yt videosu doğru mu hocam

Son düzenleme:

Vouxy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Burak Çetin
şu yt videosu doğru mu hocam
değil.

hocam ingenuty üzerinde programın kendi yazılımı 5. 28. 1. 0 kulaklığın yazılımı headset hardware diyor o v3.1.0.9 06B7 diyor güncelleme için kendi içinden çıkan kabloyla kulaklığı pc ye bağlıyorum ama bu seferde görmüyor çünkü dongle ı nasıl takacağım usb a dönüştürücüsünü kabloda kullandım iki ucu typc başka kablo mu bulayım
hocam farketmez usb a veya usb c kabloyla direkt bağlayabilirsiniz hangisi varsa.

değil.

hocam farketmez usb a veya usb c kabloyla direkt bağlayabilirsiniz hangisi varsa.
görmüyor derken hem dongle takılı olacak hem de kulaklık kabloyla bağlı olacak pcye. ngenuity yazılımı günceller o zaman.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Yunus Emre Uzun
değil.

görmüyor derken hem dongle takılı olacak hem de kulaklık kabloyla bağlı olacak pcye. ngenuity yazılımı günceller o zaman.
tamamdır hocam deneyeceğim kutudan 1 tane usb a dönüştürücü çıkıyor ya ondan kafam karıştı teşekkür ederim geri dönüş yapacağım güncelledikten sonra

Benned

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Nevzat Bahadır
ben cloud 3 wireless alacaktım fakat herkes cloud 2 wireless'ı önerdi hp ye geçtikten sonra bozdu fln dediler aradaki fark nasıl acaba

Vouxy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Burak Çetin
ben cloud 3 wireless alacaktım fakat herkes cloud 2 wireless'ı önerdi hp ye geçtikten sonra bozdu fln dediler aradaki fark nasıl acaba
Mikrofon farkı var baya farkedilir sesi de güzel ama cloud 2 de güzel.

Benned

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Nevzat Bahadır
Mikrofon farkı var baya farkedilir sesi de güzel ama cloud 2 de güzel.
ben zaten mikrofonsuz kullanıyorum fifine a6t var kablosuz olması ve ses kalitesi benim için önemliydi

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Yunus Emre Uzun
değil.

hocam sizdeki sürüm nedir ngenuty deki ayarlara girince firmware v4.1.0.9 05B7 yazıyor bende headset kısmında

MERTSAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mert
Bazı tarihli üretim kulaklıklar firmware güncel olarak geliyor bilginiz olsun. Benim cihazım güncel gelmişti.

Vouxy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Burak Çetin

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155