Öneri HyperX Cloud III Wireless

Ben Aras

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
5000
Sizce alınır mı yoksa 5000 TL fiyatlarında daha iyi kulaklık var mıdır ?

Bence yoktur alınır. Birde ekolazyer ayarı çekersin mis olur. Gerçi ben defaultta kullanıyorum sayıl8r.

bu fiyatlarda rakipi steelseries bence her iki markanında inceleme videolarına bakıp kıyasla ama ses kalitesi sana göre olucak videolardan çok anlayamazsın her yeni kulaklık aldığında sesi çok iyise bile sana kötü gelebilir en başta

Sadece cs valo gibi FPS oyunu oynuyorsan alınır genel kullanım için steelseries bakabilirsin

4K üstü çok bence.

Hocam 7 aydır kullanıyorum memnunum parça kalitesi olsun şarj ömrü 1 buçuk hafta götürüyor mikrofonu yeterli kulaklık rahat tek beni hayal kırıklığına uğratan stok ses kalitesi oldu onu da dolby den ayar çekerek kendi istediğin kıvama getirdim profilimde ayarlarım mevcut kısaca öneririm güzel kulaklık

blackshark v2 pro kullanıyordum, kırılması sonucu sigortadan verilen 5000tl ile 1 hafta önce cloud 3 wireless aldım. Ses kalitesi olarak çok fark yok. Blacksharka göre kötü yanları bence mikrofonu ve pedlerinin deri olması diyebilirim(acayip terletiyo) fakat onu değişebilirsiniz. Blackshark v2de THX yazılımı vardı fakat olmazsa olmaz değilmiş yeni kulaklıkta bunu anladım. Onun dışında çok bir fark göremedim. Abimde artics nova 5 var ondanda memnun ama düzenli uzun süre kullanmadığım için net bir yorum yapamayacağım.

blackshark v2 pro kullanıyordum, kırılması sonucu sigortadan verilen 5000tl ile 1 hafta önce cloud 3 wireless aldım. Ses kalitesi olarak çok fark yok. Blacksharka göre kötü yanları bence mikrofonu ve pedlerinin deri olması diyebilirim(acayip terletiyo) fakat onu değişebilirsiniz. Blackshark v2de THX yazılımı vardı fakat olmazsa olmaz değilmiş yeni kulaklıkta bunu anladım. Onun dışında çok bir fark göremedim. Abimde artics nova 5 var ondanda memnun ama düzenli uzun süre kullanmadığım için net bir yorum yapamayacağım.
mikrofon icin steelseries gg den sonari kullanabilirsiniz eq icinde kendi uygulamasi yeterli oluyor dediginiz gibi ped degisimine kesinlikle gidilmesi gerek gibi.

Geri