sanki 20 liralık çakma kulaklıklarla karşılaştırıyor cloud 2'yi o demirleri istesen bükemezsin çok sağlam yapılmış. sesi cloud 2'den daha güzel veriyor. Fps oyunlarıyla kafayı bozduysan cloud 2 al. genel kullanım için blackshark v2 daha uygun. ayrıca yakın kulaklıklar 7-8 senelik bir kulaklığı almanın anlamı ne onu çözemedimxd aynen kardeşim herkes cloud 2 derken incelemeler olsun kullanıcılar olsun özellikle fps ve müzikte daha iyi derken sen onu de onu kullan. saygı duyarım. düzgün bir equlaizeri cloud2 de kullan gör farkı hocam git yabancı kullanıcıları forumları pro oyuncuları v.s hepsinin yorumlarını oku gör. sana göre o iyi gelebilir almışsın ama ben genel olarak çok fazla araştırdım bu mevzuyu ve öğrendim sen böyle düşünüyorsan düşünebilirsin ama genel olarak dünya çapında doğru olan bu.
Amazondan cloud 2 almayın sakın. Farklı bir model gönderiliyor. Boşuna uğraş çıkar. İade alıyorlar elbette ama uğraşmaya değmez. Mikrofon modeli farklı.Ne olduğu bilinmeyen sitelerden 1200 liraya Blackshark v2 alacağıma 928 TL'ye miss gibi Amazondan CLoud 2 alırım. Aralarında 300 liraya değecek bir fark olduğunu da sanmıyorum.
8 7 senelik bir kulaklık diyorsun ya yani neresi mantıklı diye 7 8 senelik bir kulaklık bu kadar fazla tercih ediliyorsa ve bu kadar çok kullanıcısı ve hala vazgeçemeyen ve hala üstüne kulaklık çıkarılamıyor fps için hala en iyisi diye geçiyor. 7 8 senelik kulaklık sanki 7 8 sene önce üretilip şimdi satılıyor hala üretimde olan bir kulaklık hala pro arenada olsun normal yayın yapanlar olsun hala en çok tercih edilen bir kulaklık. sence bu kadar 7 8 sene dir deli gibi kullanılan bir kulaklığa kötü demek 7 8 senelik kulaklık demek inan gülüyorum. demekki adamlar kaliteli yapmışki millet bu kadar fazla kullanıyor hala vazgeçilemiyor.sanki 20 liralık çakma kulaklıklarla karşılaştırıyor cloud 2'yi o demirleri istesen bükemezsin çok sağlam yapılmış. sesi cloud 2'den daha güzel veriyor. Fps oyunlarıyla kafayı bozduysan cloud 2 al. genel kullanım için blackshark v2 daha uygun. ayrıca yakın kulaklıklar 7-8 senelik bir kulaklığı almanın anlamı ne onu çözemedim
5 10 yıllık kulaklık almanın neresi mantıklı derken? yeni olunca ne oluyor ? cloud 2 de hala üretiliyor farkındasındır umarım ve en çok tercihj edilen kulaklık hala. adamlar bu kadar kaliteli yapmasa bu kadar fazla kullanıcısı olmaz. mantıklı düşün biraz bir kulaklığın ne kadar önce çıktığına bakılmaz kalitesine bakılır ve gayet kaliteli bir kulaklık. hem çok uzun yıllar sorunsuz kullanılabiliyor hemde ses performansı gayet güzel. mic konusunda diğer kulaklıklar önde olabilir ama bence eğer pro bir yerde sesini kullanmayacaksan oda yeterli bence.Ne olursa olsun performansları yakın. Ayrıca 5-10 yıllık kulaklığı almanın neresi mantıklı ?
Nerde kötü dedim. ikisinin yakın kulaklıklar olduğunu bile söyledim yukarda. fps oyunlarıyla kafayı bozup günde 20 saat oyun oynamayan biri için blackshark v2 daha iyidir. yazılım desteği ve çok daha iyi mikrofon kalitesi var. thx'de cloud 2'nin ses kartından çok daha iyi.8 7 senelik bir kulaklık diyorsun ya yani neresi mantıklı diye 7 8 senelik bir kulaklık bu kadar fazla tercih ediliyorsa ve bu kadar çok kullanıcısı ve hala vazgeçemeyen ve hala üstüne kulaklık çıkarılamıyor fps için hala en iyisi diye geçiyor. 7 8 senelik kulaklık sanki 7 8 sene önce üretilip şimdi satılıyor hala üretimde olan bir kulaklık hala pro arenada olsun normal yayın yapanlar olsun hala en çok tercih edilen bir kulaklık. sence bu kadar 7 8 sene dir deli gibi kullanılan bir kulaklığa kötü demek 7 8 senelik kulaklık demek inan gülüyorum. demekki adamlar kaliteli yapmışki millet bu kadar fazla kullanıyor hala vazgeçilemiyor.
sadece fps için iyi demedim bende zaten normaldede iyi bir kulaklık. fps de kendini kanıtlamış bir kulaklık sadece. ama normal müziktede gayet iyi bir kulaklık üstelik yazılımsız hali bile iyi ki equlaizer apo diye bir yazılım varmış onunla daha muhteşem olduğu söyleniyor. yabancı forumlarda ve kullanıcılarda deneyip gerçekten de öyle olduğu söylüyorlar. mic kalitesinede baktım 2 sine blackshark önde ama bence cloud2 de yeterli dediğim gibi pro bir alanda sesini kullanmayacaksan.Nerde kötü dedim. ikisinin yakın kulaklıklar olduğunu bile söyledim yukarda. fps oyunlarıyla kafayı bozup günde 20 saat oyun oynamayan biri için blackshark v2 daha iyidir. yazılım desteği ve çok daha iyi mikrofon kalitesi var. thx'de cloud 2'nin ses kartından çok daha iyi.
Böyle bir yere varılmaz. kişisel konu kimisi cloud 2'yi beğenir kimisi v2'yi. cloud 2 daha esnek, malzeme kalitesi daha iyi, sürücüleri daha iyi. v2 mikrofon kalitesi, yazılım desteği, sesi daha temiz vermek gibi konularda daha iyi. istediğini alsın ben v2 tercih ederdimsadece fps için iyi demedim bende zaten normaldede iyi bir kulaklık. fps de kendini kanıtlamış bir kulaklık sadece. ama normal müziktede gayet iyi bir kulaklık üstelik yazılımsız hali bile iyi ki equlaizer apo diye bir yazılım varmış onunla daha muhteşem olduğu söyleniyor. yabancı forumlarda ve kullanıcılarda deneyip gerçekten de öyle olduğu söylüyorlar. mic kalitesinede baktım 2 sine blackshark önde ama bence cloud2 de yeterli dediğim gibi pro bir alanda sesini kullanmayacaksan.