- Konu Sahibi Konu Sahibi
Her ramda şans işi mi çipÇipler şans işi evet mesela bana ortalama bir şey geldi yani gene iyi OC yaptım.
Her ramda şans işi mi çipÇipler şans işi evet mesela bana ortalama bir şey geldi yani gene iyi OC yaptım.
İyi bir RAM ama herkes onu öneriyor ben beğenmiyor şeklini falan
%60 Samsung C Die, %40 Hynix DJR/JJR.Bi RAM bulamadım son RAM kaldı
Her ramda şans işi mi çip
Güzel bunun çipleri şans işi mi ama fazla pahalıCrucial Ballistix 16 GB DDR4 3000M Hz RGB CL15 BL2K8G30C15U4BL Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Crucial Ballistix 16 GB DDR4 3000M Hz RGB CL15 BL2K8G30C15U4BL Ram fiyatlarını Akakçe ile takip et! Crucial Ballistix 16 GB DDR4 3000M Hz RGB CL15 BL2K8G30C15U4BL Ram özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bu nasıl duruyor sence? Buna da bakabilirsin.
Kötü çip olursa nolur OC yapacağım zatenHemen hemen evet.
Güzel bunun çipleri şans işi mi ama fazla pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kötü çip olursa nolur OC yapacağım zaten
Ben OC yapacağımBende bu RAM'in RGB olmayan versiyonu var. Stabil olarak 3200 MHz çalışıyor ama OC konusunda aşırı inatçı. Bi gram bile OC yapamadım.
Ballistix'in çipleri şans işi değil.Güzel bunun çipleri şans işi mi ama fazla pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kötü çip olursa nolur OC yapacağım zaten
RAM bulamıyorum RGB çipleri doğru düzgün bişey olanOC konusunda pek iyi olmaz yani.
Crucial Ballistix çipleri %90 kaliteli geliyor. O yüzden biraz pahalı.RAM bulamıyorum RGB çipleri doğru düzgün bişey olan
Tamam ballistix her şeyi iyiyse ondan alacağım b450 s2h V2 ve t6 ultra ile kullanacam bazı ramlar işlemci fanının önünü kapatıyormuş bunda sorun olmaz demiBallistix'in çipleri şans işi değil.
Ballistix'e yönelin, kötü çip gelirse pek iyi OC yapamazsınız.
kendini kanıtlamış bi markaRAM nasıl OC yapmacam alim mi?
Kingston HyperX Fury RGB 16GB 3200MHz DDR4 Ram Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kingston 16gb (2x8gb) 3200mhz Hyperx Fury Rgb Ddr4 Hx432c16fb3ak2/16 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl