Bilemem.Tamam ballistix her şeyi iyiyse ondan alacağım b450 s2h V2 ve t6 ultra ile kullanacam bazı ramlar işlemci fanının önünü kapatıyormuş bunda sorun olmaz demi
Markaya değil, modele bakın.kendini kanıtlamış bi marka
Bilemem.Tamam ballistix her şeyi iyiyse ondan alacağım b450 s2h V2 ve t6 ultra ile kullanacam bazı ramlar işlemci fanının önünü kapatıyormuş bunda sorun olmaz demi
Markaya değil, modele bakın.kendini kanıtlamış bi marka
Bu Ramin çipleri kaliteli mi sıfır temiz ve kutlu mu gittigidiyordan alacağım ona göreCrucial Ballistix 16 GB DDR4 3000M Hz RGB CL15 BL2K8G30C15U4BL Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Crucial Ballistix 16 GB DDR4 3000M Hz RGB CL15 BL2K8G30C15U4BL Ram fiyatlarını Akakçe ile takip et! Crucial Ballistix 16 GB DDR4 3000M Hz RGB CL15 BL2K8G30C15U4BL Ram özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bu nasıl duruyor sence? Buna da bakabilirsin.
hocam konu dışı ama 4.2ghz çok fazla voltaj vermiyor musunuz? bronzdan damı kötü silikonOC konusunda pek iyi olmaz yani.
100 TL fark var benim attığın ve ballistix RGB RAM arasında değer mi hangisini alimBilemem.
Markaya değil, modele bakın.
Değer, Ballistix alın.100 TL fark var benim attığın ve ballistix RGB RAM arasında değer mi hangisini alim
ballistix her şeyi iyiyse ondan alacağım b450 s2h V2 ve t6 ultra ile kullanacam bazı ramlar işlemci fanının önünü kapatıyormuş bunda sorun olmaz demiOC konusunda pek iyi olmaz yani.
ballistix her şeyi iyiyse ondan alacağım b450 s2h V2 ve t6 ultra ile kullanacam bazı ramlar işlemci fanının önünü kapatıyormuş bunda sorun olmaz demiCrucial Ballistix 16 GB DDR4 3000M Hz RGB CL15 BL2K8G30C15U4BL Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Crucial Ballistix 16 GB DDR4 3000M Hz RGB CL15 BL2K8G30C15U4BL Ram fiyatlarını Akakçe ile takip et! Crucial Ballistix 16 GB DDR4 3000M Hz RGB CL15 BL2K8G30C15U4BL Ram özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bu nasıl duruyor sence? Buna da bakabilirsin.
Sanmıyorum kapatacağını.ballistix her şeyi iyiyse ondan alacağım b450 s2h V2 ve t6 ultra ile kullanacam bazı ramlar işlemci fanının önünü kapatıyormuş bunda sorun olmaz demi
RAM kaliteli mi onu alacağım ona göre çipler iyiyse RGB olan sizin attığınızıSanmıyorum kapatacağını.
Ram gayet kaliteli evet. Deli oc potansiyeli var.RAM kaliteli mi onu alacağım ona göre çipler iyiyse RGB olan sizin attığınızı
Tamam teşekkürlerRam gayet kaliteli evet. Deli oc potansiyeli var.
Bende var crucial 3200 mhz olanlar. 3600 e çektim manuel voltaj falan ellemedim. 10 dakka sonra pes 2021 gta V falan kapanıyordu direk yada pc donuyodu. Xmp açtım bıraktım sorun yok şuan.%60 Samsung C Die, %40 Hynix DJR/JJR.
Samsung C Die çok kötü, Hynix ise iyi. Ballistix'e yönelmenizi öneririm, ben olsam OC de yapardım. OC'nin zararı olduğunu düşünüyorsanız yanlış düşünüyorsunuz.
Burdan alıyorum sıfır temiz ve kutulu mudur?Ram gayet kaliteli evet. Deli oc potansiyeli var.
Hyperx fury rgb de öyle değilmi hynix gelirse tüm foruma rtx 3090Bunun çipleri şans işiydi. İyi de gelebilir kötü de.
Oc yapmayı bilmiyorsun.Bende var crucial 3200 mhz olanlar. 3600 e çektim manuel voltaj falan ellemedim. 10 dakka sonra pes 2021 gta V falan kapanıyordu direk yada pc donuyodu. Xmp açtım bıraktım sorun yok şuan.