R Rauzy 80+ Bronze Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 1,190 Dahası Reaksiyon skoru 192 İsim İsrafil can Perşembe, 15:11 #1 selamlar hyperx cloud core2 wirelless var ben bunu ipadime nasıl bağlayabilirim yada bunu satıp bluetootthlu kulaklık almam gerek
selamlar hyperx cloud core2 wirelless var ben bunu ipadime nasıl bağlayabilirim yada bunu satıp bluetootthlu kulaklık almam gerek
Ashoun 80+ Bronze Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 1,309 Dahası Reaksiyon skoru 483 İsim Mert ash Perşembe, 15:15 #2 bluetooth desteği yok dongle usb olduğu için çeviriciyle tablette çalışır mı bilmiyorum onun yerine iade edip barracuda x alabilirsiniz
bluetooth desteği yok dongle usb olduğu için çeviriciyle tablette çalışır mı bilmiyorum onun yerine iade edip barracuda x alabilirsiniz
R Rauzy 80+ Bronze Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 1,190 Dahası Reaksiyon skoru 192 İsim İsrafil can Perşembe, 23:08 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Ashoun yazmış: bluetooth desteği yok dongle usb olduğu için çeviriciyle tablette çalışır mı bilmiyorum onun yerine iade edip barracuda x alabilirsiniz Devamı için tıklayın... hocam alalı 1 ay oldu da fazla kullanmadım kaça satılır acaba
Ashoun yazmış: bluetooth desteği yok dongle usb olduğu için çeviriciyle tablette çalışır mı bilmiyorum onun yerine iade edip barracuda x alabilirsiniz Devamı için tıklayın... hocam alalı 1 ay oldu da fazla kullanmadım kaça satılır acaba