Neler Yeni

Çözüldü✓ Hyperx Quadcast aldım, iade etmeli miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Taha Kurt
Hyperx Quadcast aldım, iade etmeli miyim? İade edip Hyperx Quadcast S alabilirim, zaten binlerce tl veriyorum, almışken alabileceğimin en iyisini almalıyım gibi düşünüyorum. Belki bütçeyi toparlamam uzun sürecek ama daha kaliteli bir ürüne sahip olacağım. Aklımdaki tek sorun acaba ben bütçeyi biriktirene kadar Hyperx Quadcast S çok zamlanır mı? Mesela 4K nın üzerine falan çıkar mı? 2600-3200 TL yi kısa sürede hazırlayabilirim, Amazonda şuan 3175 TL Prime Day dan dolayı. Tekrar bu fiyatlara iner mi sizce? Bu arada şuan bendeki Quadcast in kalitesini beğendim sadece daha iyisini almalıymışım gibi hissediyorum.

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Quadcast ile s aynı mikrofon modülünü kullanıyorlar muhtemelen. Bence hiç gerek yok. Yayıncılık yapacaksın şeklinde düşünüyorum, daha yüksek paralar kazanmaya başladığında beyaz olanı alırsın. 😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Taha Kurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
S ile düz model aynı sadece biri rgb diye biliyorum.
Quadcast ile s aynı mikrofon modülünü kullanıyorlar muhtemelen. Bence hiç gerek yok. Yayıncılık yapacaksın şeklinde düşünüyorum, daha yüksek paralar kazanmaya başladığında beyaz olanı alırsın. 😁
Test videosu falan izledim, teknik özellikleri tamamen aynıymış. S olan Type-c ile bağlanıyor ve RGB.

Birde S olan neredeyse yok gibi bir farkla arka plan sesini çok çok az bir farkla daha iyi kesiyormuş deniyor genellikle ne kadar doğru bilmiyorum.

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Test videosu falan izledim, teknik özellikleri tamamen aynıymış. S olan Type-c ile bağlanıyor ve RGB.

Birde S olan neredeyse yok gibi bir farkla arka plan sesini çok çok az bir farkla daha iyi kesiyormuş deniyor genellikle ne kadar doğru bilmiyorum.

Sen zaten cardioid modda, ağzına yakın, gain'i çok açmadan ve obs'den audio limiter ayarı yaparak kullanacaksın. Zaten bunları yapmazsan cardioid modda bile klavyen de kesin mekaniktir :) klavye sesi yayına çok gider. Sen bilirsin ama ben olsam buna harcayacağım parayı ışıklandırma, webcam, ihtiyaç olan bir donanım, capture card vs vs. harcarım.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
aralarındaki tek fark rgb ve kablosu ses farkı bile olmuyor hiç rgbsi ile arasında fiyat farkı varsa fazladan değmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Taha Kurt
S ile düz model aynı sadece biri rgb diye biliyorum.
Sen zaten cardioid modda, ağzına yakın, gain'i çok açmadan ve obs'den audio limiter ayarı yaparak kullanacaksın. Zaten bunları yapmazsan cardioid modda bile klavyen de kesin mekaniktir :) klavye sesi yayına çok gider. Sen bilirsin ama ben olsam buna harcayacağım parayı ışıklandırma, webcam, ihtiyaç olan bir donanım, capture card vs vs. harcarım.
aralarındaki tek fark rgb ve kablosu ses farkı bile olmuyor hiç rgbsi ile arasında fiyat farkı varsa fazladan değmez
Herkese teşekkürler. Yayın işini düşünüyorum doğru, iade etmemeye karar verdim şuan. İyi geceler, iyi forumlar.

bachpassion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
bach passion
quadcast s 2700 liraya düşmüştü amazonda geçenlerde paylaşmıştım, quadcast s biraz daha pahalı ama teknik açıdan farkları yok. Eğer para farkı alabiliyorsan alabilirsin. Quadcasti 2200e aldıysan problem yok bence çok güzel mikrofon acayip kalitesi var, yayıncıların en çok kullandığı mikrofonlardan, ben de alacağım Allah nasip ederse para biriktiriyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Taha Kurt
quadcast s 2700 liraya düşmüştü amazonda geçenlerde paylaşmıştım, quadcast s biraz daha pahalı ama teknik açıdan farkları yok. Eğer para farkı alabiliyorsan alabilirsin. Quadcasti 2200e aldıysan problem yok bence çok güzel mikrofon acayip kalitesi var, yayıncıların en çok kullandığı mikrofonlardan, ben de alacağım Allah nasip ederse para biriktiriyorum
Allah nasip eder inşallah.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,187
Üyeler
161,267
Son üye
mrz31
Top Bottom