Emirza 80+ Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 234 Reaksiyon skoru 59 22 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 tümen yazmış: ne oldu sonuç hocam Devamı için tıklayın... senin hatan dediler bir şey yapmadılar 400 e soket değiştirttim. sorunsuz çalışıyor
tümen yazmış: ne oldu sonuç hocam Devamı için tıklayın... senin hatan dediler bir şey yapmadılar 400 e soket değiştirttim. sorunsuz çalışıyor
tümen 80+ Platinum Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 13,436 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 8,482 28 Haziran 2024 #15 Emirza yazmış: senin hatan dediler bir şey yapmadılar 400 e soket değiştirttim. sorunsuz çalışıyor Devamı için tıklayın... Amazon mu ilgilendi GARANTİ servisi vs mi
Emirza yazmış: senin hatan dediler bir şey yapmadılar 400 e soket değiştirttim. sorunsuz çalışıyor Devamı için tıklayın... Amazon mu ilgilendi GARANTİ servisi vs mi
Emirza 80+ Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 234 Reaksiyon skoru 59 28 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 tümen yazmış: Amazon mu ilgilendi GARANTİ servisi vs mi Devamı için tıklayın... dediğim gibi kullanıcı hatası dediler o yüzden kendim harici bir yere yaptırdım
tümen yazmış: Amazon mu ilgilendi GARANTİ servisi vs mi Devamı için tıklayın... dediğim gibi kullanıcı hatası dediler o yüzden kendim harici bir yere yaptırdım
tümen 80+ Platinum Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 13,436 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 8,482 1 Temmuz 2024 #17 Emirza yazmış: dediğim gibi kullanıcı hatası dediler o yüzden kendim harici bir yere yaptırdım Devamı için tıklayın... Teşekkürler hocam bendr ürünle sorun yaşıyorum nereye gitmem lazım acaba
Emirza yazmış: dediğim gibi kullanıcı hatası dediler o yüzden kendim harici bir yere yaptırdım Devamı için tıklayın... Teşekkürler hocam bendr ürünle sorun yaşıyorum nereye gitmem lazım acaba
Emirza 80+ Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 234 Reaksiyon skoru 59 1 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #18 tümen yazmış: Teşekkürler hocam bendr ürünle sorun yaşıyorum nereye gitmem lazım acaba Devamı için tıklayın... Eğer istanbuldaysan ben yazıcıoğlunda yaptırdım. Hangi dükkanda yaptırdığımı malesef hatırlamıyorum.
tümen yazmış: Teşekkürler hocam bendr ürünle sorun yaşıyorum nereye gitmem lazım acaba Devamı için tıklayın... Eğer istanbuldaysan ben yazıcıoğlunda yaptırdım. Hangi dükkanda yaptırdığımı malesef hatırlamıyorum.