mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Eee yapılıyor yine de.İ3 10100f işlemcim
Neyse tartışmaya gerek yok tercih meselesi.
Eee yapılıyor yine de.İ3 10100f işlemcim
Yapılıyor mu ?? ben bilmiyordum çarpan kilidi kapalı diye rame de yapılmıyor sanıyordum. Ama işlemci 2666mhz destekliyor nasıl oluyorEee yapılıyor yine de.
Neyse tartışmaya gerek yok tercih meselesi.
Z serisi anakartın var mı?Yapılıyor mu ?? ben bilmiyordum çarpan kilidi kapalı diye rame de yapılmıyor sanıyordum. Ama işlemci 2666mhz destekliyor nasıl oluyor
OC yapılmaz ama CL değerini düşürebilirsin.hayır. B460M PRO var
bahsettiğim Ram 380₺ verilir mi? daha iyisi var mıdır illa rgb olmasına gerek yokZ serisi anakartın var mı?
Onu yaparım o zaman Cl değerini ne kadar çekebilirsem çekerim. Ram 380₺ oldu daha iyisi var mıdır? illa rgb olmasına gerek yokOC yapılmaz ama CL değerini düşürebilirsin.
bahsettiğim Ram 380₺ verilir mi? daha iyisi var mıdır illa rgb olmasına gerek yok
Ben vermezdim şahsen.bahsettiğim Ram 380₺ verilir mi? daha iyisi var mıdır illa rgb olmasına gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onu yaparım o zaman Cl değerini ne kadar çekebilirsem çekerim. Ram 380₺ oldu daha iyisi var mıdır? illa rgb olmasına gerek yok
He doğru unuttum onu.Yapılıyor mu ?? ben bilmiyordum çarpan kilidi kapalı diye rame de yapılmıyor sanıyordum. Ama işlemci 2666mhz destekliyor nasıl oluyor